Narin’in cesedi bulundu iddiası! İşte son durum - Haber Jet

Narin’in cesedi bulundu iddiası! İşte son durum

Diyarbakır’da 13 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedinin bulunduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası Narin cesedi bulundu iddiaları ortaya atıldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ın cesedinin bulunduğuna dair sosyal medyada dolaşan iddialar hakkında yetkililerden açıklama geldi.

NARİN CESEDİ BULUNDU MU?

21 Ağustos 2024’te Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları, AFAD, jandarma ve komandoların katılımıyla genişletilmesinin ardından tüm gözler arabasında Narin’in DNA bulunan amcaya çevrilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kahreden haberi duyurdu. Bakan Yerlikaya, jandarma ekiplerinin Narin’in cansız bedenini bulduklarını açıkladı. Narin’in cansız bedeni köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki gölet yanında bir çuval içinde ağaç ve taşlarla saklanmış halde bulundu.

Narin cesedi bulundu

Narin Güran’ın cesedinin bulunduğuna dair iddialara ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından açıklama geldi:

8 Eylül 2024 pazar günü Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi’nde yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran en son görüldüğünde üzerinde bulunan şahsi kıyafetleri ile birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08:45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur.

NARİN BULUNDU MU?

Narin’i bulmak için yapılan arama çalışmalarına çok sayıda ekip katılıyor. Arama köpekleri, insansız hava araçları ve uzman personelin yanı sıra, Diyarbakır’ın zorlu arazi koşullarında görev yapan komandolar gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köy çevresinde ve Narin’in kaybolduğu bölgedeki evlerde detaylı aramalar gerçekleştirildi. Ayrıca, bölgeden geçen yaklaşık 12 bin araç sorgulandı ve bölge sakinlerinin ifadelerine başvuruldu. Toplamda 11 bin dönümlük bir alan tarandı ve bulundu.

Narin nerede bulundu

İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği burada çuvallar birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır.

Narin amcası mı öldürdü

Aile, Narin’in bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyor ve bu süreçte gelen her türlü bilgiye büyük bir dikkatle yaklaşıyor.

NARİN’İN ABİSİ KİM, TUTUKLANDI MI?

Narin’in kaybolmasının ardından yürütülen soruşturmada, dikkat çeken gelişmeler de yaşandı. Narin’in ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış, ancak yapılan adli tıp incelemelerinde ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı kesinleşmediği için serbest bırakılmıştı.

Narin amcasının evinde bulundu

NARİN’İ AMCASI MI ÖLDÜRDÜ?

Bunun ardından, Narin’in amcası S.G. gözaltına alındı. Araçtan alınan DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerindeki DNA ile eşleşmesi şüpheleri amca üzerinde yoğunlaştırdı. Amcanın tutuklanarak cezaevine gönderilmesi, soruşturmanın seyrini değiştirdi.

İlgili Haberler

narin bulundu mu son dakika

Amca S.G.’nin gözaltına alınmasındaki en kritik bulgulardan biri, Narin’in kaybolduğu gün cep telefonunun bir saat boyunca kapalı olması ve sonrasında telefonundaki tüm mesaj ve aramaları silmesi oldu. Ayrıca, Narin’in kaybolduğu andan kısa bir süre sonra köyden ayrıldığı ve bu süre zarfında izini kaybettirdiği iddiaları da soruşturmayı derinleştirdi.

Narin cesedi bulundu mu

Bu süreçte, köy sakinleri ve Narin’in ailesi yaşanan bu gelişmeleri dikkatle takip ediyor ve olayın çözülmesini bekliyor.

NARİN AMCASININ EVİNDE BULUNDU İDDİASI

Narin’in cesedinin bulunduğu iddialarının yanı sıra Narin’in amcasının evinde bulunduğu iddiaları da gündeme taşındı. Ancak Narin halen bulunamadı.

Narin amcası ne dedi

Diyarbakır Valiliği, Narin Güran’ın bulunabilmesi için çalışmaların titizlikle devam ettiğini vurgularken, sosyal medyada dolaşan asılsız iddiaların süreci olumsuz etkilediğine dikkat çekti. Vatandaşlardan, resmi kaynaklardan gelen bilgilere güvenmeleri ve spekülasyonlara itibar etmemeleri istendi. Arama çalışmaları, uzman ekipler ve vatandaşların desteğiyle genişletilerek sürüyor.

Narin amcasının evinde mi bulundu

NARİN SON DAKİKA! CESEDİ Mİ BULUNDU?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının 17. gününde, amcası Salim Güran “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlamalarıyla tutuklandı. Aracında yapılan kriminal incelemelerde, ön koltuklarda Narin’e ait DNA örneklerine rastlandığı ve bu örneklerin Narin’in kıyafetlerindeki DNA ile eşleştiği iddia edildi. Tutuklama süreci, bir benzin istasyonu çalışanı M.Ç.Ç.’nin jandarmaya verdiği ifadenin ardından başladı.

Narin son dakika cesedi

Gazeteci Ferit Demir’in verdiği bilgilere göre, ikinci kriminal inceleme sonrası aracın laboratuvarda yapılan testlerinde bulunan DNA örneklerinin Narin’e ait olduğu ve soruşturmanın bu bulgularla daha da derinleştiği ifade ediliyor.

Gündem3. Sayfa

Narin’in cesedi bulundu iddiası! İşte son durum” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Melek Melek

    Neden yalan haber yapıyorlarsa bu kızın ailesini hiç mi düşünmüyorlar

    Yanıtla
  • Sema Güleryüz Sema Güleryüz

    Umarım sağ salim bulunur bu minik kız

    Yanıtla
  • Zby Zby

    İnsalllah umudumuz narin için .Rabbim melek kardesimizi kısa zaman içerisinde ailesine kavuştursun inşallah

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir