Narin Güran cinayetiyle Havin ritüeli ilişkisi konuşuluyor - Haber Jet

Narin Güran cinayetiyle Havin ritüeli ilişkisi konuşuluyor

Narin Güran cinayeti çözülmesi için gerekli kanıtlar toparlanırken sosyal medyada Havin ritüeli gündeme geldi. Narin Güran cinayetiyle Havin ritüeli ilişkisi konuşulurken, Narin'in ritüel uğruna kurban edildiği gibi teoriler ortaya atılmakta.

Narin Güran cinayeti çözülmesi için gerekli kanıtlar toparlanırken sosyal medyada Havin ritüeli gündeme geldi. Narin Güran cinayetiyle Havin ritüeli ilişkisi konuşulurken, Narin’in ritüel uğruna kurban edildiği gibi teoriler ortaya atılmakta.

HAVİN RİTÜELİ NEDİR?

Narin Güran cinayetiyle ilişkilendirilen Havin ritüeli X’te (eski adıyla Twitter)  Gazeteci Bircan Yıldırım tarafından ortaya atıldı.

Havin ritüelinin kız çocuklarıyla ilgili olduğunu belirterek Narin’in bu ritüele kurban edilip edilmediği üzerinde duran Yıldırım, Narin’in öldüğü bölgede özellikle Havin isimli kız çocuklarının hedef alınarak öldürüldüğünü iddia etti.

Havin ritüeli nedir

Ritüelin kökenin ise Illuminati’nin kurulduğu yer olan Mithras Tapınağı’nın Diyarbakır’da bulunmasına bağladı.

Yıldırım iddialarında, adı Havin olan ve henüz 6 yaşında gelmeden ölen birçok çocuk mevcut olduğunu belirterek bu çocukların isimlerinin ve ölüm tarihlerinin olduğu bir listeyi işaretleyerek paylaştı.

Narin Güran cinayeti Havin Ritüeli ilişkisi

İlgili Haberler

NARİN GÜRAN CİNAYETİYLE HAVİN RİTÜELİ İLİŞKİSİ

Narin Güran cinayetinin Havin ritüeli ile ilişki olduğunu öne süren Yıldırım, o bölgede ilk ölenin Narin olmadığını belirterek “neden hep kız çocukları öldürülüyor ve intihar süsü veriliyor?” sorusunu sordu.

Narin ritüel kurbanı mı

Detayların dehşet verici olduğunu ifade etmesinin ardından Narin’in çok acı çekmediğini çünkü organize suç ve suçlularla büyütüldüğünü aktardı. Narin cinayetinin anlık bir öfkeyle değil planlı ve profesyonel gerçekleştirildiğini söyledi.

Havin ritüeli neden yapılır

NARİN GÜRAN RİTÜEL KURBANI MI?

Narin Güran cinayetinde şüpheli sayısında çember daralırken şüphelilerden tek itirafın Nevzat Bahtiyar’dan gelmesi olayın kamuoyuna yansımasıyla farklı teorileri ortaya çıkardı. Sosyal medyada kayıp olduğu günden itibaren Narin’in ritüel kurbanı olduğu üzerinde çeşitli teoriler ortaya atıldı.

Gündem

Narin Güran cinayetiyle Havin ritüeli ilişkisi konuşuluyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Melda Melda

    Çok enteresan nasıl insanlar bunlar

    Yanıtla
  • Melis Melis

    Bir kadın havinime de böyle kıydılar diye ağlıyordu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir