Narin Güran abisi Enes Güran 18 yaşında şüphelilerden biri! Annesinin canlı yayında söyledikleri gündem olmuştu - Haber Jet

Narin Güran abisi Enes Güran 18 yaşında şüphelilerden biri! Annesinin canlı yayında söyledikleri gündem olmuştu

8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının üzerinden geçen 9 günün sonunda şüpheler Narin Güran abisi Enes Güran üzerinde toplandı. Annesinin dün bir canlı yayında oğlu hakkında söyledikleri gündem oldu. Gözaltına alınan Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Narin'in abisi Enes, 18 yaşında.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin Güran’dan 9 gündür haber alınamıyor. 8 yaşındaki Narin’i arama çalışmaları devam ederken soruşturmada çemberin daraltıldığı belirtilmiş ve abi Enes Güran gözaltına alınarak kolundaki ısırık izinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

NARİN GÜRAN’IN ABİSİ ENES KİM?

Şüpheli olarak gözaltına alınan Narin Güran’ın abisi kim merak ediliyor. 18 yaşında olduğu öğrenilen Enes Güran, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın abisi. Anne Yüksel Güran Didem Aslan’ın programına katılarak açıklamada bulunurken söylediği yeni bilgiler sonrası yayın kesilerek ifadeye çağrıldı.

Narin Güran abisi kim

Anne Yüksel Güran canlı yayında, “Bizden şüphelenirler diye söylemedim, ilk kez anlatıyorum. Askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı Narin’in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında tütün içiyor ve bir köpeğe zarar veriyorlar” dedi. O anlar sonrası yayına ara verildi.

Narin Güran abisi

İlgili Haberler

NARİN GÜRAN SON DURUM

Narin Güran olayında şüpheler abi Enes Güran üzerinde dolaşırken AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent ise aileyi araştırdıklarını söyleyerek aile ve amca ilişkileri biraz karışık sözleriyle yetkililerin bu özel durumu araştırdığını ve aile bireylerinin ifadelerinde çelişkilerin mevcut olduğunu belirtti.

Narin Güran bulundu mu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuyla alakalı son açıklamasında, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü ve bir kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Narin'in abisi kim

Gündem

Narin Güran abisi Enes Güran 18 yaşında şüphelilerden biri! Annesinin canlı yayında söyledikleri gündem olmuştu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Mavi Göreç Mavi Göreç

    Bu kıza çok üzülüyorum inşallah sağ salim bulunur

    Yanıtla
  • Seher Öztürk Seher Öztürk

    Abisinin arkadaşları suçlu gibi geliyor bana da

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir