Nagehan Alçı'nın diplomat sevgilisi Yunanistan konsolosluğunda görevli bir istihbaratçı olduğu iddia edildi - Haber Jet

Nagehan Alçı’nın diplomat sevgilisi Yunanistan konsolosluğunda görevli bir istihbaratçı olduğu iddia edildi

Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanmasının ardından Nagehan Alçı'dan gelen iddialar sonrası boşanma nedenleri yeniden gündeme geldi. Evliliğinde psikolojik ve fiziksel şiddetin olduğunu belirten Alçı, Nevşin Mengü'nün programına konuk olarak eski evliliğine ilişkin konulara açıklık getirirken yabancı bir diplomat sevgilisinin olduğunu açıkladı.

Nevşin Mengü’nün programına katılarak Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğine ve boşanma nedenlerine dair konuşan Nagehan Alçı, yabancı bir diplomatla birlikte olduğunu ifade etti.

Nagehan Alçı birlikteliğiyle alakalı açıklamasını yaparken, Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu durumu öğrendikten sonra farklı numaralarla Alçı’nın Yunan ajanı olduğunu ve ilişkisi olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiraları siyasilere ve gazetecilere attığını ifade etti.

Nagehan Alçı diplomat sevgilisi kim? Nagehan Alçı çocukları kimden? Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı boşanma

NAGEHAN ALÇI DİPLOMAT SEVGİLİSİ KİM?

Patronlar Dünyası’nda Gökmen Mert Kural’ın haberine göre Nagehan Alçı’nın diplomat sevgilisi Yunanistan konsolosluğunda memur aynı zamanda istihbarat görevlisi Stravros Christodoulidis.

Alçı, boşanma sürecindeyken bir resepsiyonda Yunan konsolosluk görevlisi diplomat ile tanıştı. Boşanmanın ardından yakınlaşan ikili, ilişkilerini uzun bir süredir kamuoyundan uzak bir şekilde yürütüyor.

ROK Nagehan Alçı neden ayrıldı? Nagehan Alçı ne kadar tazminat aldı?

5 Mayıs 2024 tarihinde ilişkinin açığa çıkmasının ardından Atina’ya geri çağrılmış.

Yunan diplomatın daha önce İBB’nin bir etkinliğinde görüntülendiği ve Yunan Başkonsolosluğu’nun pek çok etkinliğinde görüntüsü olduğu ortaya çıktı.

GündemMagazin

Nagehan Alçı’nın diplomat sevgilisi Yunanistan konsolosluğunda görevli bir istihbaratçı olduğu iddia edildi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Banu Mermerci Banu Mermerci

    İstihbaratçı olsaydı ortaya çıktığında öldürmezler miydi

    Yanıtla
  • Derya Derya

    Bu istihbaratçı dedikodusunu da ROK yaymış olmasın??

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir