Mustafa Varank Lal Denizli'nin Yunan şarkıcı Despina tartışması, Denizli'nin koltuğuna oturan köpeğine kadar geldi - Haber Jet

Mustafa Varank Lal Denizli’nin Yunan şarkıcı Despina tartışması, Denizli’nin koltuğuna oturan köpeğine kadar geldi

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına düzenlenen yardım gecesinde Yunan şarkıcı Despina Vandi sahneye çıkmadı. Vandi'nin çıkmaması üzerine sahneye çıkarak açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, yunan şarkıcının sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk resminin indirilmesini istediğini belirtti. Olaylar sonrası X hesabı üzerinden de paylaşım yapan Denizli'ye AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank cevap verdi. İkili X üzerinden polemiğe girdi.

Çeşme’de TEV için düzenlenen yardım gecesinde sahneye çıkması beklenen Yunan şarkıcı Despina Vandi, Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Olay üzerine açıklama yapan Lal Denizli daha sonra Mustafa Varank’ın kendisine cevap vermesiyle polemiğe girdi.

LAL DENİZLİ’DEN DESPİNA VANDİ AÇIKLAMASI

Sahnede yer alan Türk bayağı ve Atatürk resmini kaldırılmaması üzerine sahneye çıkmayan Despina Vandi’nin ardından X hesabından açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Ne BAYRAĞIMIZI, ne de ATATÜRK’ümüzün bayrağını indirmeye hiç kimse cesaret edemez! Herkes haddini bilecek!” sözleriyle sahnedeki konuşmasını paylaştı.

Mustafa Varank Lal Denizli

Olayın sosyal medyada geniş yankı uyandırmasının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Denizli’nin paylaşımını alıntılayarak konuyla alakalı açıklama yaptı.

MUSTAFA VARANK LAL DENİZLİ’YE NE DEDİ?

AK Parti milletvekili Mustafa Varank, Lal Denizli’nin köpeğiyle olan fotoğrafını paylaşarak, “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP.” dedi.

Varank’ın açıklaması üzerine Denizli’den uzun bir açıklama geldi. Varank üzerinden AK Parti’nin yönetim anlayışını eleştiren Denizli, TEV’e ait bir etkinlikte sanatçı tercihinin kendilerine ait olacağını belirterek sözlerine devam etti:

İlgili Haberler

Mustafa Varank Lal Denizli polemiği

Polemiği devam ettiren Varank, Despina Vandi konserinin bulunduğu afişi paylaşarak, konser afişindeki logoya dikkat çekti. Sözlerini “Belki de görevi kalıcı olarak köpek dostunuza devretmeyi düşünmelisiniz.” şeklinde bitirdi.

Mustafa Varank Lal Denizli

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı olan Lal Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi Çeşme Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanıdır.

1991 yılında doğan Denizli, Pierre Loti Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünü tamamladı. Ardından yüksek lisans eğitimine başlayan Denizli, CHP bünyesinde genç yaşlardan itibaren aktif olarak çalıştı.

GündemTrend

Mustafa Varank Lal Denizli’nin Yunan şarkıcı Despina tartışması, Denizli’nin koltuğuna oturan köpeğine kadar geldi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Rana Rana

    Böyle bi sanatçıyı getirmek saçmalık bence de

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir