Mustafa Sarıgül video hakkında açıklama yaptı! Sarıgül, sosyal medyadaki videonun montaj olduğunu söyledi - Haber Jet

Mustafa Sarıgül video hakkında açıklama yaptı! Sarıgül, sosyal medyadaki videonun montaj olduğunu söyledi

Sosyal medya platformu yeni adıyla X eski adıyla Twitter’da dolaşıma sokulan ve Mustafa Sarıgül ile korumasına ait olduğu iddia edilen video sonrası CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den sert açıklama geldi. Sarıgül, kendisi hakkında yayınlanan videonun montaj, şantaj ve tehdit içerikli olduğunu, çirkin iftiraları atanlarla yargıda hesaplaşacağını söyledi.

Mustafa Sarıgül ile koruması hakkında olduğu iddia edilen video sosyal medyada kimliği belirsiz hesaplar tarafından paylaşıldı. Söz konusu video sonrası Mustafa Sarıgül, videonun montaj olduğunu resmi X hesabından yaptığı bir paylaşım ile açıkladı.

MUSTAFA SARIGÜL VİDEO AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, kendisi ve koruması hakkında yayınlanan video ile ilgili resmi X hesabından açıklama yaptı:

Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız.

Mustafa Sarıgül sosyal medyada dolaşıma sokulan videonun montaj olduğunu, bilirkişi uzmanlarından gelecek inceleme raporları ile montaj olduğunun kanıtını kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı. Ayrıca Sarıgül, kendisine ve ailesine bu çirkin iftirayı atanlar hakkında yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

Mustafa Sarıgül ifşa videosu nedir, montaj mı?

MUSTAFA SARIGÜL VİDEOSU MONTAJ MI, YAPAY ZEKA MI?

Mustafa Sarıgül hakkında paylaşılan video ile ilgili Sarıgül tarafından montaj olduğu açıklandı. Ayrıca Mustafa Sarıgül söz konusu videonun montaj olduğuna dair uzmanların raporlarını paylaşacağını duyurdu.

Mustafa Sarıgül koruması kim, video olayı ne?

Son yıllarda yapay zekanın gelişmesi ile yapay zeka ile oluşturulan videolar da oldukça popüler hale geldi. Sosyal medyada birçok kullanıcı, Mustafa Sarıgül hakkında yayınlanan videonun yapay zeka ile oluşturulduğu yönünde yorumlarda bulundu.

VİDEOYA YAYIN YASAĞI GELDİ

Sarıgül’ün avukatları sosyal medyada yayınlanan video ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, sosyal medya ve internet sitelerinde yayınlanan videodaki görüntülerin Mustafa Sarıgül’e ait olmadığı, görüntüleri tetkik eden ulusal kriminal büro tarafında teyit edildiği ve videonun yayınlanması ile ilgili olarak İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2024/182447 E sayılı dosyası ile yayın yasağı kararı verdiği paylaşıldı.

Mustafa Sarıgül video olayı

GündemPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir