Mustafa Kemal Zengin müsteşar olarak kendini tanıtmış - Haber Jet

Mustafa Kemal Zengin müsteşar olarak kendini tanıtmış

Yenidoğan çetesi savcısını makamında tehdit etmesinin ardından tutuklanan Mustafa Kemal Zengin'in ifadesi ortaya çıktı. Kendisini eski müsteşar olarak tanıttığı ortaya çıkan Zengin'in dolandırıcılık dosyası da ortaya çıktı. Mustafa Kemal Zengin müsteşar olarak kendini tanıtmış.

Yenidoğan çetesi savcısını makamında tehdit etmesinin ardından tutuklanan Mustafa Kemal Zengin’in ifadesindeki detaylar dikkat çekti. Kendisini “eski müsteşar” olarak tanıttığı ortaya çıktı.

MUSTAFA KEMAL ZENGİN MÜSTEŞAR MI?

Yenidoğan çetesi soruşturmasını adı geçen ve tutuklanan süphelilerin serbest bırakılması için savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin’in 2008 yılında bir kişiyi “belediyede büfe sahibi yapmak” vaadiyle dolandırdığı ortaya çıktı. Kendisini hatrı sayılır bir kişi olarak tanıtan Zengin’in Başakşehir Belediye Başkan’ının ve onun yardımcısını tanıdığını söyleyerek dolandırdığı ortaya çıktı.

Mustafa Kemal Zengin müsteşar mı

Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin’in kendisini “eski müsteşar” olarak tanıttığı ortaya çıktı. Kendisini neden müsteşar olarak tanıttığı sorulduğunda, “Ben kendimi öyle tanıtmadım, Anavatan Partisi’nde müşavirlik yaptım. İnsanlar müşavirlikle müsteşarlığı karıştırıyor.” dediği ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Mustafa Kemal Zengin mesleği ne

MUSTAFA KEMAL ZENGİN MESLEĞİ NE?

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında savcıyı tehdit etmesi sonrası tutuklanan Mustafa Kemal Zengin’in tam olarak ne iş yaptığı bilinmiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan siyasi bağlantıları ve iş dünyasında önemli isimleri bir araya getirdiği görülüyor.

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir