Mustafa Kemal Zengin hangi partiden sorusu gündem oldu - Haber Jet

Mustafa Kemal Zengin hangi partiden sorusu gündem oldu

Yenidoğan Çetesi soruşturmasında savcıyı makamında tehdit ettiği görülen ve ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mustafa Kemal Zengin hangi partiden olduğu gündeme geldi. İfadesi ortaya çıkan Mustafa Kemal Zengin'in sosyal medya hesabında pek çok siyasi ve bürokrat ile fotoğrafı bulunuyor.

Savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin tutuklanmasının ardından ifadesi de ortaya çıktı. Hakkındaki detaylı bilgiler merak edilen Zengin’in üye olduğu parti konuşuluyor.

MUSTAFA KEMAL ZENGİN HANGİ PARTİDEN?

Yenidoğan Çetesi soruşturması kapmasında savcıyı soruşturmayı geri çekmesi için makamında tehdit eden ve birlikte bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabında paylaşmasını talep eden Mustafa Keman Zengin’in hangi partiden olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Kemal Zengin hangi partiden

İfadesindeki detaylarda hakkında pek çok şey öğrenilen Mustafa Kemal Zengin’e kendisini neden müsteşar olarak tanıttığı sorulduğunda, “Ben kendimi öyle tanıtmadım, Anavatan Partisi’nde müşavirlik yaptım. İnsanlar müşavirlikle müsteşarlığı karıştırıyor.” dedi. Verdiği ifadenin devamında Anavatan Partisi Müşavirliği sonrası İl Başkan Yardımcılığı yaptığını belirten Zengin 20 yıl önce siyaseti bıraktığını ifade etti.

İlgili Haberler

Mustafa Kemal Zengin’in sosyal medya hesabından pek çok siyasi, bürokrat ve iş dünyasından isimle fotoğraf paylaştığı görülüyor. Zengin’in bu isimlerle sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşmasıyla nüfuz elde etmeye çalıştığı düşünülüyor.

Mustafa Kemal Zengin hangi partili

MUSTAFA KEMAL ZENGİN SOSYAL MEDYA RESİMLERİ SAHTE Mİ?

Mustafa Kemal Zengin’in sosyal medya hesabında pek çok siyasi isimle fotoğrafı bulunuyor. Paylaşılan fotoğrafların ise bir kısmının sahte olduğu üzerinde duruluyor. Donald Trump, Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve arkada kendisinin olduğu fotoğrafın sahte olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıktı.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir