Muğla'da Kömürcü Orhan Karaca'nın oğlu olduğunu öğrenen Cihan Altın, milyonluk servete ortak oldu - Haber Jet

Muğla’da Kömürcü Orhan Karaca’nın oğlu olduğunu öğrenen Cihan Altın, milyonluk servete ortak oldu

Muğla'da otobüs şoförü olarak çalışan Cihan Altın'ın hayatı belediye otobüsüne gelen bir kişi sayesinde değişti. Gelen kişinin 'Sen kömürcü Orhan'ın oğlu değil misin? Babana selam söyleri' sözleri sonrası verdiği 1000 lirayla gerçek babasını tanıdı. Babasının kömürcü Orhan Karaca iş adamı olduğunu öğrenmesiyle 15 taşınmaz ve 100 milyon liralık servetin ortağı oldu.

Muğla’da kullandığı belediye otobüsüne binen bir yolcu Cihan Altın’ın 15 taşınmaz ve 100 milyonluk servete ortak olmasına ve gerçek babasını bulmasına neden oldu. Yolcunun ‘Kömürcü Orhan’ın oğlu değil misin?’ sözleri üzerine babasını arayan Altın, babasının Muğla’da iş adamı Orhan Karaca olduğunu öğrendi.

ORHAN KARACA İŞ ADAMI KİMDİR?

Orhan Karaca iş adamı olarak Muğla’da biliniyor. Sabah’ın haberine göre Cihan Altın’ın yanına gelen bir yolcunun “Sen kömürcü Orhan’ın oğlu değil minin? Babana selam söyle” sözleri üzerine gerçek babasının peşine düşmesinin ardından gerçekleri öğreniyor. Olayın ardından annesi Suzan Yıldırım’a giden Altın, annesinin 1987 yılında adliyede çalıştığı sırada iş adamı Orhan Karaca ile bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden dünyaya gelen oğlunu resmi nikahlı eşi Yaşar Yıldırım’ın nüfusuna kaydettirdiğini öğrendi.

Yaptırdığı DNA testi sonrası Orhan Karaca’nın yüzde 99 biyolojik babası olduğunu öğrendi.

Orhan Karaca iş adamı Muğla kimdir

KÖMÜRCÜ ORHAN KARACA İŞ ADAMI OLAYI NEDİR?

Kömürcü Orhan olarak olayda geçen iş adamı Orhan Karaca’nın oğlu olduğunu öğrenen Altın 5 yıldır devam eden dava sonucu gerçek babasının Orhan Karaca olduğunu öğrendi. Muğla’da gerçekleşen olayda belediye şoförü olarak çalıştığı esnada bir kişinin gelip ‘Kömürcü Orhan’ın oğlu’ olduğunu söylemesiyle gerçekleri öğrendi.

31 yaşında tesadüfen bir yolcunun yanına gelerek “Kömürcü Orhan’ın oğlu” olduğunu söylemesiyle gerçek babasın öğrendiğini söyleyen Altın, mahkeme kararıyla önce 6 yaşındayken kaybettiği nüfustaki babası Yaşar Yıldırımın mezarı açılarak DNA testi yapıldı ve Yıldırım’ın babası olmadığını öğrendi.

Orhan Karaca kömürcü iş adamı Muğla olayı

İlgili Haberler

Ardından mahkeme kararıyla Muğlalı iş adamı Orhan Karaca’nın yüzde 99.9 biyolojik babası olduğu DNA sonuçlarıyla tespit edildi.

Mahkeme kararının ardından Altın,

Mahkeme kararıyla kesinleşti. Ancak bana babalık yapmadı. Ben babasız büyüdüm. Benim de bir kızım var. Ona en iyi şekilde babalık yapmaya çalışıyorum. Kazandığım 355 bin lira tazminatı benim gibi babasız büyüyen çocuklar için, Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağım.

Avukatı Varol Tubay emsal dava olduğunu söyleyerek, Yargıtay ve Bölge Adliye Mahkemesi’nin yeni kararıyla artık babalık davasının sonucunun kesinleşmesi beklenmeden manevi tazminat verilmesi konusunda içtihat altına alındığını açıkladı.

DNA testinin varlığı haksız fiilin gerçekleştiğine ve tazminat şartlarının oluştuğuna işaret ettiğini belirtti.

Gündem

Muğla’da Kömürcü Orhan Karaca’nın oğlu olduğunu öğrenen Cihan Altın, milyonluk servete ortak oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Gamze Çevik Gamze Çevik

    Şaka gibi olay

    Yanıtla
  • Selin Demiray Selin Demiray

    Bir sözle adamın hayatı değişmiş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir