MİT KPSS şartsız istihbarat uzmanı, mühendis, teknisyen ve koruma memuru alımı yapacak - Haber Jet

MİT KPSS şartsız istihbarat uzmanı, mühendis, teknisyen ve koruma memuru alımı yapacak

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), KPSS şartı olmadan 6 farklı pozisyonda personel alımı yapacak. MİT KPSS şartsız başvurular MİT'in resmi kariyer sayfası üzerinden online olarak yapılabilecek.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aramaksızın 6 farklı kadroda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

MİT KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI 2024

MİT’in duyurusuna göre istihdam edilecek pozisyonlar arasında istihbarat uzmanı, mühendis, dil uzmanı, teknisyen, İHA sistemleri pilotu ve koruma ve emniyet memuru yer alıyor. Bu pozisyonlar için KPSS şartı aranmazken, adaylardan belirli nitelikler talep ediliyor.

MİT PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

MİT İstihbarat Uzmanı Alımı

Üniversitelerin dört yıllık lisans programlarından mezun olmak ve yabancı dil yeterliliğine sahip olmak gerekiyor. İstihbarat uzmanları, eğitim ve saha uygulamalarının ardından MİT’in yurtiçi veya yurtdışı birimlerinde görev alacaklar.

MİT Mühendis Alımı

Bilgisayar, elektronik gibi mühendislik bölümlerinden mezun olmak ve yabancı dil bilmek şart. Mühendisler, teknik projelerde ve operasyonlarda yer alacak.

MİT KPSS şartsız personel alımı

MİT Dil Uzmanı Alımı

İlgili dilde yeterli akademik bilgiye ve yüksek düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmak gerekiyor. Dil uzmanları, tercüme ve analiz çalışmalarında görev yapacak.

İlgili Haberler

MİT Teknisyen Alımı

Bilgisayar, elektronik gibi alanlarda ön lisans mezunu olmak ve en az dört yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekli. Teknisyenler, teknik destek ve bakım işlemlerinde çalışacak.

MİT İHA Sistemleri Pilotu Alımı

Havacılık, mühendislik gibi alanlarda lisans mezunu olmak ve belirlenen fiziksel özelliklere sahip olmak şart. İHA sistemleri pilotları, insansız hava araçlarının operasyonlarını yönetecek.

MİT Koruma ve Emniyet Memuru Alımı

26 yaşını aşmamış ön lisans mezunları ve 29 yaşını geçmemiş lisans mezunları başvurabilir. Kadın adayların Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olması gerekiyor.

MİT istihbarat uzmanı ne iş yapar

Başvurular, MİT’in resmi kariyer sayfası üzerinden yapılacak ve adayların istenen belgeleri eksiksiz olarak sisteme yüklemeleri gerekiyor. Detaylı bilgi ve başvuru şartları için MİT’in resmi kariyer sayfası ziyaret edebilirsiniz.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir