Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in istifa ettiği haberleri gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in istifa ettiği haberleri gerçeği yansıtmıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in istifa ettiği iddiaları gündemde yer ediniyor. MEB'in son olarak yaz tatilini 20 güne kadar kısaltacağı haberleri sosyal medyada yayılırken haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edilmişti. Ardından Yusuf Tekin'in istifa ettiği hakkında konuşulsa da iddialar gerçeği yansıtmıyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında zaman zaman istifa ettiği yönünde haberler çıkıyor ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.

YUSUF TEKİN İSTİFA MI ETTİ?

Yusuf Tekin istifa mı etti iddiaları ara ara gündeme geliyor. Genellikle sosyal medyada başlatılan iddiaların sonunda Yusuf Tekin’in istifa edip etmediği araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkındaki istifa mı etti iddialarına dair resmi bir açıklama yer almıyor. Bu nedenle Yusuf Tekin’in istifa ettiği haberi gerçeği yansıtmıyor.

Yusuf Tekin istifa mı etti

YUSUF TEKİN GÖREVİNDEN AYRILDI MI?

Genel seçimleri sonrası 4 Haziran 2023’te Mili Eğitim Bakanlığı görevine gelen Yusuf Tekin, görevine devam ediyor.

YUSUF TEKİN KİMDİR?

Yusuf Tekin, 1970 yılında Erzurum’un Tortum ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1994 yılında tamamladıktan sonra meslek hayatına Cumhuriyet Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başladı.

İlgili Haberler

Yusuf Tekin görevinden ayrıldı mı

Sırasıyla yüksek lisans, doktora, doçent ve profesörlüğe yükselen ve çeşitli üniversite kurumlarında görev alan Tekin, 15 Eylül 2018 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi  rektörlüğü görevine atandı.

4 Haziran 2023 tarihinde ise Milli Eğitim Bakanı oldu.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir