Mevzular Açık Mikrofon saat kaçta? - Haber Jet

Mevzular Açık Mikrofon saat kaçta?

Oğuzhan Uğur’un sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon" programı, bu kez 6284 sayılı kanun özel bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kadına karşı şiddetin önlenmesi ve kadın haklarının savunulmasını konu alan bölümün detayları merakla bekleniyor. İşte bölümün yayın saati ve içeriği hakkında tüm bilgiler...

Oğuzhan Uğur’un sosyal medyada duyurduğu Mevzular Açık Mikrofon programının 6284 sayılı kanun özel bölümü, Türkiye gündeminin en önemli konularından biri olan kadın cinayetlerine ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla ekranlara gelecek. Birçok önemli ismin katılacağı bu özel bölümün yayın tarihi belli olsa da saati henüz netleşmedi.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON SAAT KAÇTA?

Kadına karşı şiddeti önlemeyi hedefleyen 6284 sayılı kanun, Türkiye’de kadın haklarını savunan en önemli yasal düzenlemelerden biri olarak biliniyor. Bu bağlamda, Mevzular Açık Mikrofon’un 6284 özel bölümü büyük bir toplumsal farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Mevzular Açık Mikrofon 6284 saat kaçta

15 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşacak olan bu özel bölüm, Oğuzhan Uğur’un sunumuyla Babala TV YouTube kanalında yayınlanacak.

Mevzular Açık Mikrofon ne zaman, saat kaçta yayınlanacak

Programın başlaması için belirlenen saat ise henüz duyurulmadı, ancak önceki bölümler genellikle saat 21.00 civarında yayına girdiği için benzer bir saatte yayınlanması bekleniyordu. 6284 özel bölümün henüz yayınlanmaması nedeniyle ertelendiği iddia edildi.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284 SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Programın duyurusu sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özellikle kadına karşı şiddet ve kadın cinayetleri gibi kritik sosyal sorunların ele alınacağı bu özel bölüm, kamuoyunda geniş bir kesimin ilgisini çekti.

İlgili Haberler

Mevzular Açık Mikrofon yeni bölüm saat kaçta

Özlem Gürses, Gülsüm Kav, Ezgi Mola, Hazal Kaya gibi önemli isimlerin konuk olacağı program, 6284 sayılı kanunun önemi hakkında da bilgilendirici bir içerik sunacak.

MAM 6284 saat kaçta

Programın tam saati Oğuzhan Uğur tarafından henüz açıklanmadı, ancak izleyicilerin Babala TV YouTube kanalını takip etmeleri tavsiye ediliyor.

GAİN MEVZULAR AÇIK MİKROFON YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Mevzular Açık Mikrofon programının YouTube’da yayınlanmasının ardından genellikle sosyal medyada ve diğer platformlarda da yankı bulması bekleniyor. İzleyiciler, programın yayın saati açıklanır açıklanmaz GAİN ve Babala TV YouTube kanalını kontrol ederek gelişmeleri takip edebilirler.

Gain Mevzular Açık Mikrofon saat kaçta

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir