Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi faaliyette değil - Haber Jet

Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi faaliyette değil

Yenidoğan çetesi olarak bilinen suç örgütüyle ilişkili özel hastanelere yönelik soruşturma başlatıldığı açıklandı. Çetenin faaliyet gösterdiği bilinen hastanelerden olan Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi kapatılıp kapatılmadığı gündeme geliyor.

Yenidoğan bebekleri anlaşmalı oldukları hastaneye sevk ederek kasıtlı olarak ölümlerine neden olan “yenidoğan çetesi”ne ilişkin gelişmeler yaşandı. Soruşturmada adı geçen özel hastaneler hakkında soruşturma başlatıldı. Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi kapatıldı mı? merak ediliyor.

MEDİLİFE SAĞLIK HİZMETLERİ HASTANESİ KAPATILDI MI?

Yenidoğan çetesinin anlaştığı ve suça ortak ettiği 19 özel hastaneden ikisinin faaliyetlerinin askıya alındığı öğrenildi. Bunlar arasında Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi’nin mayıs ayından beri faaliyetlerine devam etmediği, kapandığı AA muhabirleri tarafından tespit edildi. Diğer hastanelerin ise inceleme sürecinin devam ettiği ve gerekli hukuki yaptırımın uygulanacağı belirtildi.

Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi kapatıldı mı

İlgili Haberler

MEDİLİFE SAĞLIK HİZMETLERİ HASTANESİ KİMİN?

Sağlık Bakanlığı, Mayıs 2023 tarihinde tespit edildiğini, hukuki süreç ve cezai işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü açıkladı. Yenidoğan çetesi olarak bilinen suç örgütüyle bağlantılı hastanelerden ikisi faaliyetlerinin askıya alındığı öğrenildi. Bunlardan biri olan Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi ise mayıs ayından beri faaliyet göstermiyor.  Medilife Sağlık Grubu’nun Beylikdüzü’ndeki şubesi olduğu düşünülüyor.

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir