Fransa’dan gelen Masterchef yarışmacısı Beyza Aydın, başörtüsü nedeniyle Fransız televizyonuna çıkamadığını söyledi - Haber Jet

Fransa’dan gelen Masterchef yarışmacısı Beyza Aydın, başörtüsü nedeniyle Fransız televizyonuna çıkamadığını söyledi

MasterChef Türkiye programına katılan ve Fransa’da yaşayan Beyza Aydın, başörtüsü nedeniyle Fransa’da yayınlanan MasterChef programına katılamadığını açıkladı.

MasterChef Türkiye’nin bu sezonunda izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacılar arasında yer alan Beyza Aydın, Fransa’da başörtüsü nedeniyle televizyonda yer alamadığını açıkladı.

Fransa’da yaşayan Aydın, Fransa’da yayınlanan MasterChef programına katılma girişiminin, başörtüsü nedeniyle engellendiğini dile getirdi.

masterchef beyza nereli

“Kapalı olduğum için beni televizyona çıkarmıyorlar” diyen Beyza Aydın, hayalini gerçekleştirmek için MasterChef Türkiye’ye katılmaya karar verdi.

masterchef beyza aydın kimdir

MASTERCHEF BEYZA AYDIN KİMDİR, NEREDE YAŞIYOR?

Beyza Aydın, MasterChef Türkiye’ye katılma süreci ve yaşadığı deneyimlerle ilgili olarak, bu yarışmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

İkamet ettiği Fransa’da yaşadığı zorlukları geride bırakarak Türkiye’de kendini kanıtlama fırsatı bulan Beyza, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde de yeteneklerini sergilemeye devam edecek.

masterchef beyza instagram hesabı nedir

FRANSA’DAN GELEN MASTERCHEF YARIŞMACISI KİM?

MasterChef Türkiye yarışmacısı Beyza Aydın, Fransa’da başörtüsü nedeniyle televizyonda yer alamadığını belirterek MasterChef Türkiye’ye katıldı.

23 yaşındaki Beyza, yemek yapma konusundaki yeteneği ve kendine olan güveniyle dikkat çekiyor.

masterchef beyza kaç yaşında

BEYZA AYDIN KİMDİR?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her sezon dikkat çekici yarışmacıları ile izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bu sezonun öne çıkan isimlerinden biri de 23 yaşındaki Beyza Aydın.

Aslen Konyalı olan Beyza, Fransa’dan gelerek MasterChef Türkiye’ye katıldı.

masterchef beyza nereden geldi fransadan gelen masterchef yarışmacısı beyza kim kaç yaşında

Yemek yapma konusundaki yeteneği ve kendine olan güveni ile dikkat çeken Beyza, yarışmaya büyük bir motivasyonla katıldığını belirtti.

“Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim” diyerek, yemek yapma konusundaki tutkusunu dile getirdi.

Masterchef’e Fransa’dan gelen yarışmacı kimdir fransadan gelen masterchef yarışmacısı beyza kim kaç yaşında

MASTERCHEF FRANSA’YA KATILAMAYAN BEYZA AYDIN PES ETMİYOR

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Beyza Aydın, Fransa’da başörtüsü nedeniyle televizyon programlarına katılamadığını belirterek Türkiye’deki yarışmaya dahil oldu.

beyza aydın fransa olayı nedir fransadan gelen masterchef yarışmacısı beyza kim kaç yaşında

23 yaşındaki genç aşçı yemek yapma konusundaki tutkusuyla öne çıkıyor.

Fransa’da karşılaştığı bu ayrımcılığın ardından, hayallerini gerçekleştirmek için MasterChef Türkiye’ye katılma kararı alan Beyza, jüriye sunduğu ilk yemek olan çıtır karides, avokado püresi ve tatlı acılı sosuyla büyük beğeni topladı.

GündemBiyografiÖne Çıkan Haberler

Fransa’dan gelen Masterchef yarışmacısı Beyza Aydın, başörtüsü nedeniyle Fransız televizyonuna çıkamadığını söyledi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ekin Ekin

    Kaçıncı yüzyıldayız başörtüsüne karışmak nedir?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir