Kürşat Savaşçı vefat etmesinin ardından İstanbul Valisi cenaze törenine katıldığını duyurdu - Haber Jet

Kürşat Savaşçı vefat etmesinin ardından İstanbul Valisi cenaze törenine katıldığını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü ve Sakarya eski Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın ağabeyi Kürşat Savaşçı hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in ve İstanbul Valisi Davut Gül'ün cenazeye katıldığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın ağabeyi Kürşat Savaşçı’nın vefat haberinin duyurulmasının ardından İstanbul Valiliği’nden cenaze töreniyle ilgili açıklamalar geldi.

İSTANBUL VALİLİĞİ KÜRŞAT SAVAŞÇI AÇIKLAMASI

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın ağabeyi Kürşat Savaşçı’nın vefat haberi sonrası İstanbul Valiliği cenazeye ilişkin açıklama yaptı.

Valilik resmi X hesabı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün cenazeye katıldığını açıkladı.Vali Gül, aile ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kürşat Savaşçı öldü mü

EBUBEKİR SIDDIK SAVAŞÇI AĞABEYİ KÜRŞAT SAVAŞÇI ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Avukat olduğu bilinen Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın ağabeyi Kürşat Savaşçı vefat etti. Ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

KÜRŞAT SAVAŞÇI KİMDİR?

Avukat olduğu bilinen Kürşat Savaşçı, Sakarya eski Milli Eğitim Müdürü ve MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın ağabeyidir.

İlgili Haberler

EBUBEKİR SIDDIK SAVAŞÇI KİMDİR?

1979 yılında Bayburt’ta doğan Ebubekir Sıddık Savaşçı, KATÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinden mezun olduktan sonra Bayburt’ta öğretmenliğe başladı. Kütahya ve İstanbul’da çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı.

Kürşat Savaşçı öldü mü

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Milli Eğitim Müdürü Yardımcılığı yaptı.

2019 yılında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı ve 2021 yılında başladı. 2024 yılında ise Temel Eğitim Genel Müdürlüğü görevine halen devam ediyor.

3. SayfaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir