Köfteci Yusuf domuz eti kullanıyor iddiası - Haber Jet

Köfteci Yusuf domuz eti kullanıyor iddiası

2 Ekim'de Bakanlık tarafından açıklanan hileli gıda listesinde bulunan zincir köftecilerden birinin kırmızı et içerisine domuz eti karıştırdığı gündeme gelen. Köfteci Yusuf domuz eti kullanıyor haberleri bu şekilde ortaya çıktı. İddia hakkında henüz bir açıklama ise gelmedi.

Restoranında köfte yeme imkanı sunan Köfteci Yusuf, ayrıca paket olarak da satış yapıyor. Pek çok kasaba göre daha uygun fiyatlı olduğu söylenen Köfteci Yusuf domuz eti mi kullanıyor?

KÖFTECİ YUSUF DOMUZ ETİ Mİ KULLANIYOR?

1 kilogram hamburger köftesini 400 TL’ye satan, kasap köfteyi uygun fiyata veren Köfteci Yusuf hakkında ortaya atılan iddia sonrası vatandaşlar duruma dair detayları araştırmaya başladı.

Çeşitli sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan haberlerde gündeme gelen bu durum ile ilgili hala açıklama bekleniyor.

Saydamlar Organizasyon Turizm firmasının Bakanlık tarafından yayınlanan verilerde domuz eti kullandığı tespit edilip açıklanmasının ardından vatandaşlar diken üzerinde olmaya başladı.

KYK yurduna bile hizmet veren bu firmanın denetimleri sorgulanırken Köfteci Yusuf’ta durum ne?

köfteci yusuf domuz eti mi kullanıyor

KÖFTECİ YUSUF DOMUZ ETİ AÇIKLAMASI

Bazı yayın organlarında Köfteci Yusuf Domuz eti açıklaması yaptı haberleri olsa da konuyla ilgili resmi açıklama henüz yok.

Dikkat çekmemiz gereken nokta ise Köfteci Yusuf kayıtları Bakanlık tarafından da verilmedi.

Tarım Bakanlığı’nın hileli gıda listesinde en dikkat çekici konulardan biri olan domuz eti karışan et ürünleri hakkında Halk TV’nin paylaştığı haberde ünlü bir köfte zincirinin köftelerinde domuz etine rastlandı iddiasıydı.

köfteci yusuf domuz eti mi kullanıyor

Türkiye’de en bilindik markalardan olan o zincirin Köfteci Yusuf olduğu iddia edildi.

2 Ekim’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan taklit ve tağşiş ürünler listesinde domuz eti skandalları üst üste geldi. İddiaya göre ismi geçen firmalardan birinin adı mahkeme kararınca gizlendi.

Ancak konuyla ilgili Köfteci Yusuf’tan herhangi bir açıklama gelmedi.

köfteci yusuf domuz eti açıklaması özür diledi

KÖFTECİ YUSUF’ SAHİBİ KİMDİR?

Haberler sonrası Köfteci Yusuf’un işletmecisinin kim olduğu merak konusu oldu. 1996 yılında İznik’te kurulan Köfteci Yusuf A.Ş.’nin işletme sahibi Yusuf Akkaş’tır.

İlk olarak Bursa’nın İznik ilçesinde kurulmuştur.

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir