Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve cevabı - Haber Jet

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve cevabı

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir an yaşandı. Ramazan Çulha, 500 bin TL’lik soruyu doğru cevaplayarak 1 milyon TL’lik final sorusuna yükseldi. Pazar günü yayınlanacak bölümde 1 milyonluk soruyla karşılaşacak.

4 Ekim Cuma günü ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programında Ramazan Çulha, bilgi ve cesaretiyle dikkat çekti. 500 bin TL değerindeki soruyu doğru yanıtlayarak 1 milyonluk büyük soruya yükselen Çulha, yeni bölümde büyük ödül için yarışacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU

19 yaşındaki Ramazan Çulha, 500 bin TL’lik soruya doğru yanıt vererek Kim Milyoner Olmak İster tarihinde önemli bir başarıya imza attı. Serebral palsi ile doğmuş olan Çulha, tekerlekli sandalye ile yarışmaya katıldı ve azmiyle birçok kişinin takdirini kazandı. Sunduğu içtenlik ve bilgi birikimiyle 1 milyon TL’lik soruya kadar yükselen Ramazan, 1 milyonluk soruyu doğru yanıtlaması halinde Kim Milyoner Olmak İster’in tarihine geçen isimlerden biri olacak.

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru

Son olarak doğru yanıtladığı 500 bin TL’lik soruda, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2023 verilerine göre, erkek bebeklere en çok verilen ismin hangisi olduğu soruldu. Sorunun seçenekleri arasında Eymen, Yusuf, Alparslan ve Berkecan yer alıyordu. Ramazan Çulha, doğru cevabın “Alparslan” olduğunu bilerek 1 milyonluk soruya adım attı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU CEVABI

Kim Milyoner Olmak İster programının merakla beklenen 1 milyonluk sorusu Pazar günü yayınlanacak yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

1 milyonluk soru kim milyoner olmak ister

Ramazan Çulha’nın milyonluk soruya doğru yanıt verip veremeyeceği şimdiden izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği bir an olacak. Bu tarihi ana tüm Türkiye tanıklık etmek için ekran başında olacak.

İlgili Haberler

RAMAZAN ÇULHA KİMDİR?

Ramazan Çulha, 2005 İstanbul doğumlu 19 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Aslen Sinoplu olan Ramazan Çulha, İstanbul Üniversitesi tarih bölümü öğrencisidir.

kim milyoner olmak ister engelli yarışmacı

Ramazan Çulha, katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında gösterdiği başarılı performans ile tanınmış ve merak edilmiştir.

Ramazan Çulha kimdir, hastalığı ne

Yarışmaya tekerlekli sandalye ile katılan Ramazan Çulha, Serebral Palsi hastalığı nedeniyle doğuştan engellidir.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir