Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası halkı sokağa döktü: 10 polis yaralandı - Haber Jet

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası halkı sokağa döktü: 10 polis yaralandı

Kayseri Melikgazi ilçesinde dün akşam saatlerinde Suriye uyruklu bir kişinin yine Suriye uyruklu 5 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası şehirde halkı sokağa döktü. Danişmentgazi Mahallesi sakinleri, olayın duyulmasının ardından toplanan öfkeli kalabalık, Suriyelilere ait araçları, dükkan ve iş yerlerini ateşe verdi.

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiasının halkı sokağa dökmesiyle Suriyelilerin kaldığı mahallede araçlar ve bazı iş yerleri ateşe verildi.

KAYSERİ NE OLDU, SON DURUM?

Kayseri Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir şahıs 5 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuğu taciz ederken yakalandı. Olayın ardından sokağa dökülen halk taşkınlık çıkardı. Suriyelilere ait araçları ve iş yerlerini ateşe verildiği olaylarda, çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Kayseri son dakika, Kayseri'de ne oldu, son durum ne?

Özel Hareket tarafından şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken kalabalık öfkeli gruba TOMA’larla müdahale edildi.

MHP Kayseri Milletvekili Bakı Ersoy bölgeye gelerek halkla sakinleşmeleri konusunda görüşme gerçekleştirdi.

Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada, taciz davranışı neticesinde şahsın gözaltına alındığını açıklayarak çocuğun da koruma altına alındığını belirtti. Konunun titizlikle inceleneceğini belirten Valilik, vatandaşları itidalli davranmaya davet etti.

Kayseri’de Suriye Uyruklu Bir Kişinin 5 Yaşındaki çocuğu Taciz Ettiği Iddiası Halkı Sokağa Döktü: 10 polis yaralandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamanın dikkate alınması ve hemşerilerinin huzur kaçıracak provokasyonlara izin vermemesi gerektiğini belirtti. Özdemir, “”Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir.” dedi.

Kayseri'de taciz iddiası sonrası Suriyeliler hedef alındı

Olaylar esnasında bölgeye gelen Kayseri İl Emniyet MÜDÜRÜ Atanur Aydın, evlerine dön uyarısı yaparak “sizi anladık, mesajınızı aldık” dedi. Aydın, “Bundan sonraki yapacağınız her türlü hareket sizinle ilgili konulara dönecek.” diyerek mağdur şahsın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem gözükmediğini belirterek “Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim. Bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Lütfen ailelerinizi alın, evlerinize geçin. Biz gerekeni yapacağız, bunun sözünü veriyorum.” dedi.

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz eden şahıs tutuklandı mı?

Bölgeye gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’te kalabalığı sakinleştirmek için görüşmelerde bulunarak devletin gereğini yapacağını belirtti.

KAYSERİ’DE ÇIKAN OLAYLARDA 10 POLİS YARALANDI

Şehirde Suriyelilere ait iş yerlerini ve araçları hedef aldı. Bir kepçe operatörü Suriyelilere ait olduğu söylenen araçları parçalarken güvenlik güçleri TOMA’larla müdahele etti. 10 polis ise çıkan olaylarda yaralandı. Güvenlik önlemleri arttırılan mahalleye giriş çıkışlar polis kontrolü eşliğinde devam ediyor.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir