Jahrein kaç gündür tutuklu olduğu ve ne dediğine dair detaylar - Haber Jet

Jahrein kaç gündür tutuklu olduğu ve ne dediğine dair detaylar

Gözaltına alınan Jahrein, CMK'nın 100. maddesine göre tutuklanmasının ardından hakkında pek çok iddia da ortaya atıldı. Gelişmelerin ardından Jahrein'in son durumu ve kaç gündür tutuklu olduğu merak edildi.

Jahrain adıyla bilinen Ahmet Sonuç, Twitch’te yaptığı konuşmanın yaklaşık bir buçuk yıl sonra yeniden gündeme gelmesi oldukça tepki topladı.

Aynı zaman içerisinde Pungent 666 adlı kişinin de rahatsız edici videolarının olması nedeniyle bir operasyon gerçekleştirildi.

JAHREİN KAÇ YIL CEZA ALDI?

Jahrein tutuklanarak cezaevine götürüldü ancak henüz kaç yıl ceza aldığı veya ceza alıp almadığı netleşmedi.

Şu anda mahkeme gününü beklemekte.

Müstehcenlik suçundan göz altına alınarak tutuklanan Jahrein, Türk Ceza Kanunu’nun 226. Maddesi’ne göre yargılanıyor.

Antalya’da gözaltına alınarak tutuklanan Ahmet Sonuç’un aldığı ceza mahkeme gününden sonra belli olacak.

jahrein kaç gündür tutuklu

İlgili Haberler

JAHREİN KAÇ GÜNDÜR TUTUKLU?

Ceza Muhakemesi Kanunu’nun (CMK) 100. ve diğer maddeleri uyarınca mahkemeye sevk edilen Sonuç için tutuklama kararının alındığı belirtilmişti.

Tutuklanma gerekçesinde delillerin henüz tamamen toplanmamış olmasının yanı sıra ‘şüphelinin salıverilmesi halinde kaçacağı, saklanacağı, delilleri gizleyeceği hususunda kuvvetli şüphenin bulunması, işin önemi ve şüphelinin üzerine atılı suçun cezasının alt ve üst sınırlarına göre adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağı, tutuklama tedbirinin verilebilecek ceza miktarına göre ölçülü olduğu hususları hep birlikte değerlendirildiğinde, şüphelinin Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 100. ve devamı maddeleri gereğince tutuklanması’na karar verildiğine dair detaylar yer aldı.

13 Eylül’de tutuklanan Jahrein, 19 gündür tutuklu.

jahrein kaç yıl ceza aldı

JAHREİN NE DEDİĞİ İÇİN TUTUKLANDI?

Ahmet Sonuç’un tutuklanmasına sebep olan sözleri ise şunlar oldu, “Karımın kardeşi neyim oluyor? Baldız mı? Baldız olsa çoktan **. Baldızımı nasıl **?”

jahrein ne dedi

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir