İstanbul Zeka Oyunları başvuruları 11 Eylül'e kadar devam ediyor - Haber Jet

İstanbul Zeka Oyunları başvuruları 11 Eylül’e kadar devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile hazırlanan İstanbul Zeka Oyunları başvuruları 11 Eylül'e kadar devam ediyor. Çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde gerçekleşecek yarışmada dereceye girenlere verilecek ödüller arasında bilgisayar, cep telefonu ve tablet bulunuyor. Başvurular İBB sayfasından yapılmakta.

İBB ve Türkiye Zeka Vakfı işbirliğinde gerçekleşecek İstanbul Zeka Oyunları başvuruları devam ediyor. Başvurular İBB sitesi üzerinden online olarak yapılıyor.

İSTANBUL ZEKA OYUNLARI 2024 NE ZAMAN?

11 Eylül’e kadar başvuruları devam eden İstanbul Zeka Oyunları Yarışması, 16-22 Eylül arasında elemeler, 26 Ekim’de ise yarı finaller düzenlenecek.

Elemeler ve yarı finaller çevrimiçi olarak düzenlenirken final etabı katılımcılara duyurulacak tarihte yazılı olarak gerçekleşecek.

İstanbul Zeka Oyunları Yarışması ne zaman

İSTANBUL ZEKA OYUNLARI BAŞVURU

İstanbul Zeka Oyunları başvuruları 11 Eylül’e kadar devam ediyor. genclikspor. ibb. istanbul web sitesi üzerinden başvurular alınıyor.

İlgili Haberler

Çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde düzenlenen yarışmaya çocuklarda 9 – 13 yaş arası, gençlerde 14 – 18 yaş arası, yetişkinlerde ise 19 – 49 yaş arası bireyler katılabiliyor.

İstanbul Zeka Oyunları

Düşünme ve problem çözme alışkanlıklarının ölçüldüğü yarışmada, klasik kağıt kalem oyunlarından, sayısal, sözel, görsel ve mantık alanlarında zeka soruları yer almakta.

Yarışmanın sonunda her kategorinin birincisine dizüstü bilgisayar, ikincisine akıllı cep telefonu, üçüncüye ise tablet verilecek. İlk 10’a giren yarışmacılara ise sürpriz ödüller olacak.

GündemYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir