İsrail boykot ürünlerini satmayan Nar Gross’un sahibi Hasan Hüseyin Uçar çalışanlarına yüzde 20 zam yaptığını açıkladı - Haber Jet

İsrail boykot ürünlerini satmayan Nar Gross’un sahibi Hasan Hüseyin Uçar çalışanlarına yüzde 20 zam yaptığını açıkladı

İsrail'i boykot eden market Konya Nar Gross maaşlara zam yapması ile gündeme geldi. Boykottan sonra işlerinin açıldığını dile getiren Nar Gross'un sahibi Hasan Hüseyin Uçar işçilerine zam yaptığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Konya’daki Nar Gross Toptan Marketleri, yerli ve milli ürünlerle başlattığı boykot kampanyasını sürdürme kararı alarak büyük bir dikkat çekti.

7 Ekim’den itibaren İsrail’e destek veren markaların ürünlerini raflarından kaldıran Nar Gross beklenenin aksine, satışlarında önemli bir artış yaşadı ve bu artışın karşılığında işçilere zam yaptı.

hasan hüseyin uçar kimdir

İSRAİL’İ BOYKOT EDEN NAR GROSS’UN SAHİBİ KİM?

Konya’da İsrail ürünlerini boykot etmesi ile tanınan Nar Gross marketin sahibi Hasan Hüseyin Uçar çalışanlarına ara zam müjdesi verdi.

Nar Gross İsrail’e destek veren markaların ürünlerini satıştan kaldırma kararı alarak, yerli ve milli ürünlere yöneldi.

nar gross market kimin

Nar Gross’un aldığı karar yerel halkın ve müşterilerin büyük desteğini aldı.

Satışların düşmesi beklenirken tam tersi marketin müşteri kitlesi genişledi ve satışlarda önemli artışlar yaşandı.

Nar Gross’un sahibi Hasan Hüseyin Uçar ise satış artışlarından elde ettiği karı işçileri ile paylaştığını belirterek maaşlara %20 zam yaptığını duyurdu.

konya nar gross kime ait

NAR GROSS MARKET NEREDE?

Konya’da faaliyet gösteren market zinciri Nar Gross boykot sonrası işlerinin açılması neticesinde işçilerinin maaşlarına zam yaptığını duyurarak büyük bir takdir kazandı.

israili boykot eden market hangisi

Sosyal medyada da oldukça ilgi gören Nar Gross market sahibi Hasan Hüseyin Uçar’a övgüler yağdı.

Hasan Hüseyin Uçar sosyal medya hesabında şu ifadeler ile açıklamada bulundu:

“Değerli çalışma arkadaşlarım; her türlü ticari kaybı ve zararı göze alarak başlattığımız boykot kararından sonra, Rabbimizin inayet ve keremi, sizlerin de emek ve gayretlerinizle işlerimiz bereketlendi elhamdülillah. Bu başarının altında her birinizin ayrı ayrı imzası olduğu inancındayım. Bu vesileyle özverili gayret, sadakat ve desteklerinize bir teşekkür mahiyetinde, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere maaşlarınıza yüzde 20’lik ara zam yapacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyorum. Yapılan bu ara zammın hanelerinize berekete vesile olmasını diler, iyi çalışmalar dilerim.”

nar gross kimin

GündemÖne Çıkan Haberler

İsrail boykot ürünlerini satmayan Nar Gross’un sahibi Hasan Hüseyin Uçar çalışanlarına yüzde 20 zam yaptığını açıkladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nazlı Korkut Nazlı Korkut

    Keşke Türkiye’de her yerde olsa bu market

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir