İsmail Haniye’nin 8. evliliğini yaptığı iddialarına özel kaleminden cevap geldi: ‘’Şuanki eşinden önce veya sonra bir evliliği olmadı’’ - Haber Jet

İsmail Haniye’nin 8. evliliğini yaptığı iddialarına özel kaleminden cevap geldi: ‘’Şuanki eşinden önce veya sonra bir evliliği olmadı’’

Hamas lideri İsmail Haniye hakkında sosyal medyada yayımlanan ve Katar’da sekizinci evliliğini yaptığına dair iddialar yalanlandı.

Sosyal medya platformlarında ve bazı haber kaynaklarında, İsmail Haniye’nin 8 Mart 2024 tarihinde Katar’da genç bir kadınla 8. kez evlendiği yönünde asılsız haberler dolaşmaya başlamıştı.

İsmail Haniye’nin özel kalemi ise tüm bu iddiaların gerçeklikten tamamen uzak olduğunu belirtti.

ismail haniye kiminle evlendi

İSMAİL HANİYE KAÇ KEZ EVLENDİ?

İddialara göre İsmail Haniye’nin Katar’da 18 yaşındaki bir kadınla yaptığı düğün, onun sekizinci evliliği olarak sunuldu.

Servis edilen haberler, çeşitli yabancı kullanıcılar ve bazı Türk haber kaynakları tarafından da gündeme getirildi.

Fakat tüm bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.

ismail haniye genç eşi kim

İSMAİL HANİYE SEKİZ KEZ EVLENDİ Mİ?

Tüm iddialara yanıt olarak İsmail Haniye’nin özel kalemi tarafından yapılan açıklama, söz konusu evlilik haberlerinin tamamen asılsız olduğunu ortaya koydu.

Özel kalemden yapılan açıklamada, Haniye’nin 8 Mart 2024’te herhangi bir düğün yapmadığı ve mevcut eşinden önce veya sonra herhangi bir evliliği bulunmadığı belirtildi.

İlgili Haberler

ismail haniye kiminle evli

Özel kalemin yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İsmail Bey’in 8 Mart’ta düğün yaptığı iddiaları tamamen gerçeği yansıtmamaktadır. Haniye’nin birden fazla evliliği olduğu yönündeki bilgiler de doğru değildir. Kendisinin mevcut eşinden önce veya sonra herhangi bir evliliği bulunmamaktadır.”

ismail haniye karısı kim

İSMAİL HANİYE’NİN KAÇ EŞİ VAR?

Sekiz evlilik yaptığı iddia edilen İsmail Haniye’nin yalnızca tek bir eşi olduğu açıklandı.

Haniye’nin özel kaleminden gelen açıklama, sosyal medyada yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunu yanıltma amacı güttüğünü vurguluyor.

İddiaların yayılmasının ardından, Haniye’nin isminin yanlış bir şekilde tartışma konusu yapılması, medyanın ve sosyal medyanın yanlış bilgi yayma konusundaki rolünü gösterdiği söyleniyor.

GündemPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir