Instagram e-ticaret siteleri müşterilerini TikTok’a yönlendiriyor! TikTok kapanacak mı, henüz açıklama gelmedi - Haber Jet

Instagram e-ticaret siteleri müşterilerini TikTok’a yönlendiriyor! TikTok kapanacak mı, henüz açıklama gelmedi

Bazı e-ticaret sitelerinin Instagram erişim engeli nedeni ile müşterilerini TikTok'a yönlendirdiği SMS'ler attığı öğrenildi. Müşterilerini farklı platformlara yönlendiren satıcılar TikTok'un da kapanıp kapanmayacağını merak ediyor.

Instagram’da satış yapan satıcıların müşterilerini TikTok’a yönlendirmesi TikTok’un kapatılıp kapatılmayacağını tekrar gündeme getirdi.

Instagram erişim engelinin ardından aynı sorunun TikTok için de olabileceği tartışma konusu haline geldi.

tiktok yasaklandı mı

TikTok kapanacak mı soruları sosyal medya platformlarında çalkalanırken TikTok Türkiye Temsilcisi Emir Gelen, TikTok’un Türkiye’de ödediği dijital hizmet vergisi miktarını açıkladı ve TikTok’un kapatılması için bir sebep olmadığını belirtti.

2 ağustos tiktok kapanacak mı

TİKTOK TÜRKİYE TEMSİLCİSİ VAR MI?

TikTok Türkiye Temsilcisi Emir Gelen, platformun toplamda 449 milyon TL’lik bir vergi ödemesi gerçekleştirdiğini belirtti.

Yapılan açıklama TikTok’un Türkiye’deki finansal ve düzenleyici yükümlülüklerini yerine getirdiğini gösterirken aynı zamanda da kapatılmasına ilişkin iddiaları yalanladı.

Dijital hizmet vergisinin ödenmiş olması, platformun ülke içerisindeki faaliyetlerinin yasal çerçevede yürütüldüğünü gösteriyor.

tiktoka giriliyor mu

TIKTOK KAPANACAK MI? 2 AĞUSTOS 2024 ERİŞİM ENGELİ

Sosyal medya kullanıcılarının merakla beklediği bir diğer konu, TikTok’un 2 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla erişim engeli olup olmadığı.

Instagram’ın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişime kapatılmasının ardından, TikTok’un da benzer bir durumda olup olmadığı sorgulanıyor.

tiktok yasaklanacak mı

2 AĞUSTOS TİKTOK KAPANDI MI?

2 Ağustos itibarıyla TikTok’ta herhangi bir erişim problemi yaşanmıyor.

Instagram’a getirilen erişim engelinin ardından sosyal medya kullanıcıları, TikTok gibi alternatif platformlara yönelmiş durumda.

Ancak TikTok’un kapanıp kapanmayacağına dair herhangi bir resmi bilgi bulunmuyor.

GündemTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir