Hamza Cengiz Şen gözaltı kararı sonrası tutuklandı mı? - Haber Jet

Hamza Cengiz Şen gözaltı kararı sonrası tutuklandı mı?

Sakaryaspor'un başkanı Gökhan İn'e yönelik darp olayının ardından, reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen hakkında gözaltı kararı alındı. Olayla ilgili sosyal medyada yayılan görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresi öncesinde yaşanan şok edici bir olay, kulüp başkanı Gökhan İn’in darp edilmesiyle gündeme geldi. Saldırganın kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen olduğu öğrenildi.

HAMZA CENGİZ ŞEN TUTUKLANDI MI?

Olayın detayları, sosyal medyada yayımlanan şok edici görüntülerle birlikte ortaya çıktı. Görüntülerde, Cengiz Şen’in Başkan İn’e tokat attığı ve “Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?” şeklinde tehditkar bir dil kullandığı duyuluyor. Başkan İn’in ise darp anında, “Tamam oğlum. Sakin. Kalp var bende biliyorsun değil mi? Tamam.” diyerek durumu yatıştırmaya çalıştığı görülüyor.

Hamza Cengiz Şen tutuklandımı

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu görüntüler, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “yağma” suçlamasıyla soruşturma başlatılmasına neden oldu. Soruşturma çerçevesinde Hamza Cengiz Şen hakkında gözaltı kararı alındı.

İlgili Haberler

HAMZA CENGİZ ŞEN YAKANLANDI MI?

Medya kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hamza Cengiz Şen’in olay sonrası durumu henüz netlik kazanmadı ve kamuoyu, gözaltı kararının ardından tutuklanıp tutuklanmayacağını merak ediyor.

Hamza cengiz şen gözaltı

GündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir