Haluk Bayraktar'ın kardeşi Ahmet Bayraktar ölmedi! Hayatı kuzeniyle karıştırılıyor - Haber Jet

Haluk Bayraktar’ın kardeşi Ahmet Bayraktar ölmedi! Hayatı kuzeniyle karıştırılıyor

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın kardeşinin öldüğü araması gündemde yer aldı. Haluk Bayraktar'ın kardeşi Ahmet Bayraktar'ın öldüğü haberleri gerçeği yansıtmazken kuzeni Mehmet Mert Bayraktar'ın 2012 yılında evinde darp edilerek ve boğazı kesilerek vahşice öldürülmüştü.

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın kardeşinin öldüğü araması gündemde yer aldı. Ancak Haluk Bayraktar’ın kardeşi Ahmet Bayraktar’ın öldüğü haberleri gerçeği yansıtmıyor.

HALUK BAYRAKTAR KARDEŞİ NASIL ÖLDÜ?

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar kardeşi nasıl öldü araması yapılıyor. Haluk Bayraktar’ın kardeşi Ahmet Bayraktar öldüğü haberleri gerçeği yansıtmıyor. Ancak Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın kuzenleri babaları Özdemir Bayraktar’ın yeğeni olan Mehmet Mert Bayraktar 2012 yılında evinde darp edilerek ve boğazı kesilerek vahşice öldürüldü.

Mehmet Mert Bayraktar neden öldü

Mehmet Mert Bayraktar, o dönemde Özdemir Bayraktar’ın muhasebeciliğini yapıyordu. Olayın ardından olay yerine gelen ekipler olayın hırsızlık kaynaklı değil, şüpheli iki kişi tarafından gerçekleştirildiği tespit etti.

Haluk Bayraktar'ın kardeşi nasıl öldü

ÖZDEMİR BAYRAKTAR NEDEN ÖLDÜ?

Türkiye’nin ilk yerli S/İHA sistemi olan Bayraktar TB2 ve Bayraktar Akıncı’nın tasarımcısı Özdemir Bayraktar 18 Ekim 2021 tarihinde kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

Özdemir Bayraktar neden öldü

Özdemir Bayraktar, 1949 yılında Sarıyer’de doğmuş Türk mühendis ve girişimcidir. 1967 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesini 1972 yılında tamamladı.

Canan Bayraktar ile evlenen Özdemir Bayraktar’ın bu evlilikten 3 çocuğu oldu.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir