63 yıllık otobüs firması Hakiki Koç Turizm 2010 yılında iflas etti - Haber Jet

63 yıllık otobüs firması Hakiki Koç Turizm 2010 yılında iflas etti

Dev otobüs firması Hakiki Koç Turizm, piyasa koşulları nedeniyle iflas etti. Yaklaşık 50 yıl boyunca ticari hayatına devam eden otobüs firması kapanma kararı almasıyla birlikte yüzlerce çalışan işsiz kaldı.

63 yıllık otobüs firması Hakiki Koç Turizm, piyasa koşulları nedeniyle iflas etti. Kapanma kararıyla otobüs seferlerini durduran firmada yüzlerce çalışan işsiz kaldı.

63 YILLIK OTOBÜS FİRMASI HAKİKİ KOÇ NEDEN KAPANDI?

Yaklaşık 50 yıldır yollarda olan dev otobüs firması Hakiki Koç Turizm, piyasadan çekilme kararı aldı. Kapanma kararıyla, otobüs seferleri aniden duran Hakiki Koç Turizm’in yüzlerce çalışan da işsiz kaldı.

Hakiki Koç neden kapandı

1963 yılında İzmir merkezli olarak kurulan Hakiki Koç, yöneticisi Mehmet Niyazoğlu’nun vefatından sonra yönetim açısından sorun yaşamaya başlayan otobüs firması, piyasa şartlarına daha fazla dayanamayarak 2010 yılında kapanma kararı aldı.

İlgili Haberler

63 YILLIK OTOBÜS FİRMASI HAKİKİ KOÇ KİMİN?

1963 yılında İzmir’in tek karayolu yolcu taşıma şirketi olan Hakiki Koç firması kuruldu. Mehmet Niyazoğlu’nun kurucusu olan Hakiki Koç Turizm firması, ilk televizyonlu otobüsleri kullandığı için Sinemalı Hakiki Koç ismiyle anılıyordu.

Hakiki Koç neden kapandı

Mehmet Niyazıoğlu’nun vefatından sonra çocukları Murat ve Uğur Niyazoğlu tarafından işletildi.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir