Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'e ait Gloria Jean's’in iflası istendi - Haber Jet

Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler’e ait Gloria Jean’s’in iflası istendi

Bir zamanlar Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'e ait olan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's’in iflası istendi. Ticaret sicil gazetesine göre şirketin Uğur Bıkım'a ait olduğu öğrenilirken şirketin iflasını bir inşaat şirketi talep etti.

Halk TV’den Çiğdem Tosun’un haberine göre, Türkiye genelinde bin 200 şubesi bulunan kahve zinciri Gloria Jean’s’in iflası istendi.

GLORİA JEAN’S İFLAS MI ETTİ, NEDEN?

Halk TV’de yer alan habere göre, iflas talepli açılan davayı bir inşaat şirketi açtı. Alacaklı olduğunu iddia eden inşaat şirketi, Gloria Jean’s’in bağlı olduğu 6.5 milyon TL sermayali Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin iflasını talep etti.

Davanın ilk duruşması ise 10 ekim sabahı görülecek.

GLORİA JEAN’S KİME AİT?

Büyük bir bölümü Türkiye’de olmak üzere bin 200 şubesi olan Gloria Jean’s, ünlü şarkıcı Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler’e ait olduğu biliniyordu. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarından alınan bilgilere göre ünlü kahve zincirinin geçen yıl mart ayından itibaren Uğur Bıkım’a ait olduğu görünmekte.

Gloria Jean's kime ait, iflas mı etti? Gloria Jean's Türkiye'ye ne zaman geldi? Mehmet Dinçerler'in kahve markası nedir?

UĞUR BIKIM KİMDİR?

Uğur Bıkım, Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticarat AŞ şirketinde yönetici olarak görülüyor.

GLORİA JEAN’S TÜRKİYE’YE NE ZAMAN GELDİ?

Türkiye’de ilk şubesini 1999 yılında açan Gloria Jean’s, 2012 yılında Türkiye’de Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler Gloria Jean’s’in isim haklarını alarak oğlu Mehmet Dinçerler’e verdi.

Gloria Jean's boykot mu? Şarkıcı Hadise'nin eşi kim?

HACI SAYİD İÇİN KONKORDATO

Mehmet Dinçerler, kendi şirketi dahil olmak üzere ailesine ait Hacı Sayid Baklava için de konkordato talebinde bulunmuştu.

GLORİA JEAN’S BOYKOT MU?

Gloria Jean’s boykot listesinde bulunmuyor.

MEHMET DİNÇERLER PASTANESİ HANGİSİ?

Mehmet Dinçerler, New York’un ünlü pastane zinciri Magnolia Bakery Türkiye’de açtı. Pastanenin İstanbul ve Antalya’da şubeleri bulunuyor.

Gündem

Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler’e ait Gloria Jean’s’in iflası istendi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Demet Öz Demet Öz

    Hadise’den ayrıldığında kızlar tarafından boykot listesine girmişti Gloria Jeans

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir