Haber spikeri Gülbin Tosun, NOW Ana Haber programını sunuyor - Haber Jet

Haber spikeri Gülbin Tosun, NOW Ana Haber programını sunuyor

Sokak hayvanları yasası hakkında X hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" diyen Gülbin Tosun, NOW Ana Haber'de sunucu olarak görev alıyor.

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifi, son dönemlerde tartışmalara neden oluyor. NOW’da haber spikeri olarak bilinen Gülbin Tosun, X hesabı üzerinden hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de Emine Erdoğan’a seslendi.

GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

10 Kasım 1977 yılında İstanbul’da doğan Gülbin Tosun, İstanbul Üniversitesi’nin ardından London School of Business Studies Marketing bölümünde eğitim aldı.

Reuters haber ajansında staj yaptı. 1994 yılında beri profesyonel olarak medya sektöründe yer alıyor.

1995 yılında Kanal E’de muhabirlik ve haber spikerliği, 1999’da Show TV’de Gece Haberleri, 2000’de Kanal D’de sunuculuk ve spikerlik, 2001’de Londra Türk Radyosu’nda, 2006’da SKY Türk’te Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri’nde çalıştı.

2009 yılından bu yana NOW’da Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu’nu, yaz aylarında ise Gülbin Tosun ile Ana Haber programlarını sunuyor.

Gülbin Tosun kiminle evli?

GÜLBİN TOSUN NE DEDİ?

NOW haber spikeri Gülbin Tosun, Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılan, sokak hayvanları yasası hakkında X hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit etti:

İlgili Haberler

“Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın @RTErdogan” ifadelerini kullandı ve Emine Erdoğan’a ise “Biz onları mama lobileri! ile beslemedik! Yeri geldi evde yemek pişirdik! Kısırlaştırdık, aşılattık, ne gelirse elden ardımıza koymadık! Sizin de bilginize @EmineErdoğan” dedi.

Gülbin Tosun ne dedi?

GÜLBİN TOSUN EVLİ Mİ?

Gülbin Tosun, 2011 yılında Atıf Ünaldı ile evlendi. Evlilikleri 2013 yılında sona erdi.

GÜLBİN TOSUN’UN BABASI KİMDİR?

Gülbin Tosun’un babasının kim olduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

GÜLBİN TOSUN’UN KARDEŞİ KİMDİR?

NOW Haber muhabiri Ali Onu Tosun’un ablasıdır.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir