Gülbin Tosun Mansur Yavaş paylaşımı sonrası NOW TV’de zorunlu izne çıkarıldı! Kovuldu iddiası var - Haber Jet

Gülbin Tosun Mansur Yavaş paylaşımı sonrası NOW TV’de zorunlu izne çıkarıldı! Kovuldu iddiası var

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sokak hayvanları politikası nedeniyle sert bir şekilde eleştirdiği Twitter (X) paylaşımının ardından zorunlu izne çıkarıldı. Gülbin Tosun NOW TV’den ayrıldı, kovuldu iddiaları gündeme taşındı.

NOW TV’nin Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sokak hayvanlarına yönelik uygulamaları üzerinden eleştirdikten sonra kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldığını açıkladı.

GÜLBİN TOSUN MANSUR YAVAŞ’A NE DEDİ?

Gülbin Tosun, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş’ı hedef alarak, sokak hayvanlarının barınaklarda kötü koşullarda tutulduğunu iddia etti.

Mansur Yavaş’ı etiketleyerek, “Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz? Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun o zaman!” şeklinde sert ifadeler kullandı.

Gülbin Tosun ne dedi

Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede hem destek hem de eleştiriler aldı.

Gülbin Tosun Mansur Yavaş ne dedi, Twitter paylaşımı ne

İlgili Haberler

Gülbin Tosun, bu paylaşımın ardından NOW TV tarafından zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu:

Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok.

Gülbin Tosun kovuldu mu

GÜLBİN TOSUN NOW TV’DEN AYRILDI MI, KOVULDU MU?

Gülbin Tosun’un işine son verildiği ve NOW TV’den ayrıldığı iddiaları gündemde. NOW TV kanal yönetimi ise Gülbin Tosun ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Gülbin Tosun NOW TV den FOX TV den ayrıldı mı

GündemPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir