Gıyasettin Mert Özdemir çalıştığı hastane konuşuluyor - Haber Jet

Gıyasettin Mert Özdemir çalıştığı hastane konuşuluyor

Yenidoğan çetesi hakkında gerçekler birer birer ortaya çıkarken örgüt şemasındaki isimlerde ortaya çıktı. Dr. Fırat Sarı'nın örgüt lideri olarak yer aldığı yenidoğan çetesinde örgüt yöneticileri şemasında bulunan ambulans şoförü Gıyasetttin Mert Özdemir'in kim olduğu merak edildi.

Yenidoğan çetesi örgütü üyesi olarak şüpheli bulunan Gıyasettin Mert Özdemir’in 112 Acil Çağrı Merkezi ambulans şoförü olarak görev aldığı ortaya çıktı.

GIYASETTİN MERT ÖZDEMİR KİMDİR?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırlanan iddianamede yenidoğan çetesi örgüt üyelerinden ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir hakkında 180 yıldan 589 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

“Kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi”, “Nitelikli dolandırıcılık”, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Resmi belgede sahtecilik” suçlarından tutuklanan sanıklar hakkında örgütün lideri olduğu öne sürülen Dr. Fırat Sarı hakkında ise 177,5 yıldan 582 yıl 9 aya kadar hapis cezası istendi.

Gıyasettin Mert Özdemir kimdir

Şüpheli Hakan Doğukan Taşcı etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istediğini belirtti. Lise mezunu hemşire olan Taşçı, Gıyasettin Mert Özdemir hakkında, şahısla birkaç kez telefonda ve yüz yüze konuşmak zorunda kaldığını ifade etti. Özdemir’i bebek tüccarlığı yapmasından dolayı CİMER’e şikaye ettiğini belirterek 112 Acil’de ambulans şoförü olarak çalıştığını, birçok özel hastane ile iş yaptığını belirtti.

İlgili Haberler

Özdemir’in yenidoğan bebeklerin yatışını sağlık durumlarına bakmadan yaptığı ve buradan kar elde ettiği üzerinde duruluyor.

Gıyasettin Mert Özdemir hangi hastanede çalışıyor

GIYASETTİN MERT ÖZDEMİR HANGİ HASTANEDE ÇALIŞIYOR?

Gıyasettin Mert Özdemir’in hangi hastanede çalıştığı henüz bilinmiyor ancak pek çok özel hastaneye bebeklerin yatışını yaptığı ifade ediliyor. Hastanelerde başhekimlerle, müdürlerle anlaşarak yenidoğan bebekleri uygun olup olmadığına bakılmaksızın yatışını gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir’in birden fazla özel hastane ile işbirliği içerisinde olduğu öğrenildi.

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir