Girne'de vefat eden Berkay Yayla'nın babası acı habere dayanamadı - Haber Jet

Girne’de vefat eden Berkay Yayla’nın babası acı habere dayanamadı

Kıbrıs Girne'de yaşayan 25 yaşındaki genç Berkay Yayla'nın intihar etmesi yürekleri yakarken haberi alan babası Halil Yayla da vefat etti. Girne'de çalışan genç hayatını sonlandırırken olayla ilgili soruşturma da devam ediyor. Kıbrıs'ta gündem olan Berkay Yayla'nın vefatının ardından aileye taziye mesajları da gelmeye devam ediyor.

1 Temmuz günü Girne’de yaşayan ve çalışan Berkay’ın intihar etmesinin üzerine bugün haberi alan babası Halil Yayla, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 25 yaşındaki gencin vefatı sosyal medyada da gündem olurken başsağlığı mesajları de paylaşıldı.

25 YAŞINDAKİ BERKAY YAYLA, GİRNE’DE HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili yapılan açıklama ise şöyle oldu:

“01.07.2024 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Girne’de sakin Berkay YAYLA(E-25), intihar etmek suretiyle yaşamını sonlandırmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

Berkay Yayla Girne intihar! Berkay Yayla babası vefat etti

25 yaşında olan Berkay Yayla’nın intihar etmesinin sebebine dair bir bilgi bulunmazken üzücü olay, 1 Temmuz gecesinde Girne’de meydana geldi. Yaşanan olay ile ilgili soruşturma sürerken haberi alan baba Halil Yayla, acıyı kaldıramadı ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gündem3. Sayfa

Girne’de vefat eden Berkay Yayla’nın babası acı habere dayanamadı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Emin Türkel Emin Türkel

    En büyük acı evlat acısı derler

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir