Garipoğlu ailesi serveti ve sahip olduğu şirketler konuşuluyor - Haber Jet

Garipoğlu ailesi serveti ve sahip olduğu şirketler konuşuluyor

Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için başlatılan soruşturmada gelişme yaşandı. Garipoğlu'nun mezarının açılacağını duyuran avukat Epözdemir'in açıklamaları sonrası Garipoğlu ailesinin serveti yeniden gündeme geliyor.

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılarak DNA tespiti yapılması kesinleşti. Haberin ardından Garipoğlu ailesinin serveti, sahip oldukları şirketler merak ediliyor.

GARİPOĞLU AİLESİ SERVETİ

Garipoğlu ailesinin serveti büyük oranda enerji, sanayi ve yatırım sektöründeki faaliyetlerden geliyor. Ailenin net serveti hakkında kesin bilgi bulunmasa da uzun yıllardır Türkiye’deki varlıklı aileler arasında olduğu biliniyor.

Cem Garipoğlu’nun amcası Hayyam Garipoğlu Garipoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanıdır. Garipoğlu Şirketler Topluluğu ise endüstriyel üretim faaliyetlerine, tekstil ve kimyadan, gıda ve metal endüstrisine pek çok alanda üretim gerçekleştiriyor.

Garipoğlu ailesi serveti

İlgili Haberler

Münevver Karabulut’un katledilmesinin ardından dava sürecinde baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun adına 1 adet, anne Tülay Makbule Garipoğlu adına 2 taşınmaz kaydı ve 2 araç kaydı olduğu kaydedilmişti. Ancak Baba Garipoğlu’nun 4 ayrı şirkette hissesi, eşinin de banka kasasında ziynet eşyaları olduğu Bebek’te villada yaşadıkları ifade edilmişti.

GARİPOĞLU AİLESİ NE İŞ YAPIYOR?

Garipoğlu Şirketler Topluluğu enerji, sanayi, içecek gibi sektörlerde faaliyet gösteriyor. Garipoğlu ailesi; Papilla, Trakya Endüstri, Berolina, Taurus, Royce Drink, Odesskie Maya, Hidrojen Peroksit markalarına sahip.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir