Galip Ensarioğlu'nun damadı tutuklandığı gün serbest bırakıldı, Ensarioğlu açıklama yaptı - Haber Jet

Galip Ensarioğlu’nun damadı tutuklandığı gün serbest bırakıldı, Ensarioğlu açıklama yaptı

Galip Ensarioğlu'nun damadı Mutlu Akbulut tutuklandı, aynı gün serbest bırakıldığı konuşuluyor. Kripto para ve internet dolandırıcılığı operasyonu sonrası tutuklandığı öğrenilen AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun damadı Mutlu Akbulut'un aynı gün serbest kalmasının ardından Ensarioğlu konuya ilişkin açıklama yaptı. Konu Narin Güran olayına da geldi.

Galip Ensarioğlu’nun damadı Mutlu Akbulut tutuklandı, aynı gün serbest bırakıldığı konuşuluyor. Mutlu Akbulut’un işi ve hayatı gündem oldu.

GALİP ENSARİOĞLU’NUN DAMADI NE İŞ YAPIYOR?

İstanbul’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 30 milyon liralık kripto para dolandırıcılığı ve bilişim sistemlerini bozarak hırsızlık yaptıkları belirlenen çete üyelerine operasyon düzenledi.

Sözcü’nün haberine göre operasyon kapmasında gözaltına alınan isimler arasında AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu’nun damadı Mutlu Akbulut’un da olduğu öğrenildi.

Galip Ensarioğlu'nun damadı ne iş yapıyor

Sorgusu tamamlanan zanlılar İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilirken, ifadesi alınan Akbulut, önce tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza sorgu hakimliğine sevk edildi ve ifade sonrası, “Bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık, suç gelirlerinin aklanması, suçtan elde edilen gelirle mal varlığı edinilmesi” suçlarından tutuklandı. Silivri’ye gönderilen Akbulut, itiraz sonrası 24 saat geçmeden serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Mutlu Akbulut’un babası Mahsun Akbulut’un Diyarbakır’da uzun yıllardır döviz bürosu işletti biliniyor.

İlgili Haberler

Galip Ensarioğlu'nun damadı açıklama

GALİP ENSARİOĞLU’NUN DAMADI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

İddialar sonrası damadı hakkında ODA TV’nin sorularını yanıtlayan Galip Ensarioğlu, damadının şikayetin geri çekilmesi üzerine serbest bırakıldığını ve bu süreçle ilgili bilgisi olmadığı ifade etti.

Mutlu Akbulut Diyarbakır kimdir

Ensarioğlu sorulan soruya “Benim 25 bin tane akrabam var diyelim hangisinin kötü hangisinin iyi olduğunu ben nasıl bileyeceğim… Bir şikayetçi varmış ve şikayetini geri çekmiş. Sonrasında damadım serbest bırakılmış. Bunun benimle ne ilgisi var? Benim damadım diye idam mı edilecekti?” cevabını verdi.

Narin Güran olayıyla alakalı geçmişteki açıklamaları eleştirilmesi üzerinde de duran Ensarioğlu, “Devletin bildiği bir şey varsa ben niye saklayayım? Küçük bir kız vahşice katledilmiş, bunu yapanın da arkasında duranların da canı cehenneme” dedi.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir