Furkan Bölükbaşı’nın geçmişindeki Türbanlı Simge videosu yasaklı sitedeymiş - Haber Jet

Furkan Bölükbaşı’nın geçmişindeki Türbanlı Simge videosu yasaklı sitedeymiş

YouTube’da yayın açan Furkan Bölükbaşı’nın canlı yayın sırasında Google arama geçmişinde görülen “Türbanlı Simge Part 2” araması, yasaklı bir siteye ait olduğu ve içeriğin +18 yetişkin ifşa içeriği olduğu çıkınca sosyal medyada gündem oldu. Furkan Bölükbaşı, olayın ardından yaptığı açıklamayla kendini savundu.

YouTube’da yayın açan Furkan Bölükbaşı’nın, canlı yayın esnasında Google arama geçmişi gözüktü. Arama geçmişinde “Türbanlı Simge Part 2” aramasını gören izleyiciler video kaydı alıp sosyal medyada paylaştı. Furkan Bölükbaşı’nın kullandığı bilgisayarda Türbanlı Simge aramasının bir ifşa sitesine ait olduğu ve Türbanlı Simge içeriğinin de yer aldığı o ifşa sitesinin Türkiye’de erişime kapalı bir site olduğu öğrenildi.

FURKAN BÖLÜKBAŞI ARAMA GEÇMİŞİ TÜRBANLI SİMGE VİDEOSU OLAYI NEDİR?

Olay, Furkan Bölükbaşı’nın YouTube üzerinden gerçekleştirdiği bir canlı yayın sırasında meydana geldi. İzleyiciler, Bölükbaşı’nın Google arama geçmişinde “Türbanlı Simge Part 2” gibi +18 içerikli bir arama olduğunu fark etti. Bu durum, sosyal medyada hızla yayılarak gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Türbanlı Simge Part 2 arama geçmişi

Bölükbaşı, olayın ardından sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu aramayı kendisinin yapmadığını söyledi. Yeni aldıkları bilgisayarı yalnızca bir haftadır kullandıklarını ve bu süre zarfında sadece yayın yapmak için açtıklarını belirtti.

FURKAN BÖLÜKBAŞI TÜRBANLI SİMGE 2 OLAYI NEDİR, NEDEN TUTUKLANSIN DENİYOR?

Mesleği gereği birçok ortak bilgisayarda Google hesabıyla oturum açtığını ve bu bilgisayarların başkaları tarafından da kullanıldığını söyleyen Bölükbaşı, bu tür uygunsuz içeriklerin bazı web siteleri veya araçlar tarafından otomatik olarak açılabileceğini öne sürerek, bu durumun kontrolü dışında gerçekleşmiş olabileceğini ifade etti.

Olayın ardından X’te bir kesim Furkan Bölükbaşı tutuklansın hashtagi başlattı.

İlgili Haberler

TÜRBANLI SİMGE PART 2 VİDEOSU NEDİR?

Öte yandan, olayın ardından yapılan incelemelerde, “Türbanlı Simge” aramasında Türbanlı Simge videosunun +18 yetişkin içeriği olduğu, aramanın bir ifşa sitesine ait olduğu ve bu sitenin Türkiye’de erişime kapalı olduğu öğrenildi.

Türbanlı Simge kimdir, ifşa videosu olayı ne

Furkan Bölükbaşı’nın resmi X hesabından açıklaması şu şekildedir:

Türbanlı Simge videosu

Gündem

Furkan Bölükbaşı’nın geçmişindeki Türbanlı Simge videosu yasaklı sitedeymiş” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir