Filozof Atakan son hali ekranlarda! 15 yaşındaki Atakan pişmanlığından bahsetti - Haber Jet

Filozof Atakan son hali ekranlarda! 15 yaşındaki Atakan pişmanlığından bahsetti

5 ayda 250 kitap okuduğunu söyleyerek kitapçıdaki videosuyla gündem olan 'Filozof Atakan' isimli Atakan Kayalar, yıllar sonra TGRT Haber canlı yayınında ortaya çıktı. Filozof Atakan son hali görenleri şaşkına çevirirken, gelecekteki hayallerinden ve geçmişte yaptığı röportajdaki pişmanlığını dile getirdi.

TGRT Haber canlı yayınında Yakup Sağlam’ın sorularını cevaplayan Filozof Atakan son hali görenleri şaşkına çeviriyor. ‘Filozof’ Atakan Kayalar gelecek planlarından bahsetti.

FİLOZOF ATAKAN SON HALİ

Yıllar önce bir kitapçıda verdiği röportajla ülke gündemine oturan Filozof Atakan, henüz 10 yaşındayken tanınmaya başlamış ve birkaç televizyon programına çağrılmıştı. Ardından sırra kadem basan Atakan, yıllar sonra TGRT Haber canlı yayınına çıkarak Yakup Sağlam’ın sorularını yanıtladı.

En büyük hayalinden bahseden Filozof Atakan, prestijli bir üniversitede akademisyen olmak istediğini belirtirken akademik gelişimini yurt dışında sürdürmesinin iyi olacağını ancak dışarı hayranlığı olmadığından bahsetti.

Filozof Atakan şu an kaç yaşında

Daha önce 5 ayda 250 kitap okuyan Atakan, artık hafta bir iki kitap okuduğundan ve derslerine öncelik verdiğinden bahsediyor.

Şu anda haftada 1-2 kitap okuyorum, derslere daha fazla önem veriyorum. Saat 8.00 gibi uyanıyorum, ilgilendiğim konularda araştırmalar yapıyorum ve akşam da buna devam ediyorum. Santranç oynamaya devam ediyorum

İlgili Haberler

FİLOZOF ATAKAN ŞU ANDA KAÇ YAŞINDA?

Filozof Atakan şu anda 15 yaşında ve 10. sınıfa gidiyor ve fizik alanında ilerlemek istediğini söylüyor. Atakan Kayalar, henüz 10 yaşındayken annesine “seni şuraya alalım” sözlerinden duyduğu pişmanlığını dile getirerek “Annemle konuşmamda bir talihsizlik oldu, kesinlikle böyle olmasını istemezdim.” dedi.

Filozof Atakan şu an ne yapıyor

Annesinin onu şımarık yetiştirdiğini söyleyen Atakan, annesine bunu söylediğini ve olumsuz etkilediğini ekledi. Atakan, şımarık olarak büyümeseydi gerçek potansiyelinin ortaya çıkabileceğini belirterek sosyal medyada içerikler üreteceğini açıkladı.

FİLOZOF ATAKAN SOYADI NE?

Filozof Atakan’ın soyadı, Kayalar.

Filozof Atakan son hali

Gündem

Filozof Atakan son hali ekranlarda! 15 yaşındaki Atakan pişmanlığından bahsetti” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Berna Akgöz Berna Akgöz

    Bu çocuk gereksiz abartıldı zamanında

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir