Filmekimi biletleri 27 Eylül 2024 saat 10.30'da satışa çıkacak - Haber Jet

Filmekimi biletleri 27 Eylül 2024 saat 10.30’da satışa çıkacak

2002 yılından bu yana devam eden Filmekimi bu sene 4 şehirde düzenlenecek. İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve İzmir'de 4-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Filmekimi biletleri 27 Eylül tarihinde genel satışı yapılırken indirimli ön satışı 23 Eylül'de gerçekleşecek. Film salonları ve takvimleri ise belli oldu.

İKSV tarafından 2002 yılından beri düzenlenen Filmekimi bu sene 23. kez düzenleniyor. 4-27 Ekim tarihleri arasında pek çok ödüllü filmi sinemaseverlerle buluşturuyor.

FİLMEKİMİ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK 2024?

Filmekimi biletleri 27 Eylül 2024 saat 10.30’da genel satışa çıkacak. Passo internet sitesi, mobil uygulaması ve parekende noktalarından satılacak. Biletlerin ön satış dönemi İKSV Lale Kart üyeleri için 24 Eylül Salı günü 10.30’da başlayacak.

Genel satışla beraber öğrencilerle sınırlı sayıda Eczacıbaşı Genç Bilet satışı 20 TL’den yapılacak.

Filmekimi biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024

FİLMEKİMİ HANGİ ŞEHİRLERDE?

Filmekimi İstanbul, İzmir, Diyarbakır ve Ankara olmak üzere 4 şehirde düzenlenecek.

FİLMEKİMİ İSTANBUL NE ZAMAN, HANGİ SİNEMALARDA?

Filmekimi İstanbul’da 4-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Filmekimi filmleri Beyoğlu’nda Atlas 1948 sineması, Şişli’de City’s Nişantaşı – CİNEWAM Premium ve Kadıköy’de Kadıköy Sineması ve Sinematek Sinema Evi sinemalarında gösterimde olacak. Bunlara ek olarak 2024 yılı Filmekimi’nde Şişli Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda da gösterim yapılacak.

Filmekimi bilet nasıl alınır

FİLMEKİMİ DİYARBAKIR NE ZAMAN, HANGİ SİNEMALARDA?

10-13 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleşecek olan Filmekimi, Paribu Cineverse Diyarbakır Ceylan sinemalarında film gösterimleri gerçekleşecek.

FİLMEKİMİ ANKARA NE ZAMAN, HANGİ SİNEMALARDA?

Filmekimi Ankara’da 17-20 ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Filmler ise Ankara Kült Kavaklıdere sinemalarında gösterilecek.

FİLMEKİMİ İZMİR NE ZAMAN, HANGİ SİNEMALARDA?

24-27 Ekim tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek Filmekimi, Paribu Cineverse Konak Pier İzmir sinemalarında filmler gösterime girecek.

Filmekimi hangi şehirlerde

FİLMEKİMİ 2024 FİLMLERİ

Festivale sayılı günler kala, Filmekimi 2024 filmleri belli olmaya başladı. Sinemaseverler biletleri alırken kolay olması ve gitmek istedikleri filmlere bilet bulmak adına Filmekimi’nde gösterime girecek filmleri merak ediyor.

Filmekimi 2024 filmleri

Henüz bir kısmı açıklanan filmlerin arasında, 77. Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen filmlerden bir seçki sunulacak. Cannes’da Jüri Büyük Ödülü’ne layık bulunan Payal Kapadia imzalı All We Imagine as Light, En İyi Yönetmen Ödülü’nü Miguel Gomes’e kazandıran Grand TOur, Palm Dog ödülü alan Dog on Trial, En İyi Senaryo ödüllü The Substance, Jüri Özel Ödülü’nün sahibi The Seed of the Sacred Fig ve En İyi İlk Film Ödülü’nü alan Armand ve Ana Yarışma filmlerinden Bird  filmleri yer alacak.

Filmekimi tam takvimi bilet satışından önce açıklanması bekleniyor. Detayları Filmekimi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir