Fethullah Gülen ölüm nedeni belli oldu - Haber Jet

Fethullah Gülen ölüm nedeni belli oldu

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen 20 Ekim 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Bir süredir hasta olduğu bilinen ve ara ara öldüğü iddiaları ortaya atılan Teröristbaşı Fethullah Gülen ölüm nedeni hakkında öldüğü hastane açıklama yaptı. Fethullah Gülen neden öldüğü merak ediliyor.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi dün duyuruldu. Ardında pek çok soru işareti bıraksa da Fethullah Gülen ölüm nedeni hakkında kaldığı hastaneden açıklama geldi.

FETHULLAH GÜLEN NEDEN ÖLDÜ?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in St. Luke Hastanesi’nde 4 gün boyunca tedavi gördüğünü ifade eden Dr. Degler, kendisinin doğal nedenlerden dolayı 20 Ekim 2024 21.20’de öldüğünü bildirdi. Gülen’in St. Luke Hastanesi’nde yatan hasta olarak farklı branşlardan oluşan uzman bir ekip tarafından tedavi edildiğini ifade etti.

Fethullah Gülen neden öldü

İlgili Haberler

FETHULLAH GÜLEN ÖLÜM NEDENİ

Amerika’nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler’ın Gülen’in hastanede tedavi gördüğü ve doğal nedenlerle öldüğünü söylediği bir video yayınladığını belirterek, “hastane yönetimi şu ana kadar bizim tüm sorularımızı yanıtsız bıraktı.” dedi.

Fethullah Gülen ölüm nedeni
ü

Kronik sağlık sorunları olan Gülen’in uzun süredir böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı olduğu biliniyordu.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir