Fergio House kurucusu Ferhat Güney etkinliklerin sosyal deney olduğunu söyledi! 19 kişinin 3 yıla kadar hapsi istendi - Haber Jet

Fergio House kurucusu Ferhat Güney etkinliklerin sosyal deney olduğunu söyledi! 19 kişinin 3 yıla kadar hapsi istendi

Fergio House davası, sosyal medya ve ahlaki değerler konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi! Fergio House kurucusu Ferhat Günay ve kardeşi hakkında soruşturma genişletildi.

İstanbul Büyükçekmece’de kiraladıkları lüks villada düzenledikleri partiler ve sosyal medya üzerinden yaptıkları müstehcen paylaşımlarla gündeme gelen “Fergio House” davasında cezalar belli oldu.

Ferhat G. ve kardeşi Serhat G. ile birlikte toplam 19 kişinin yargılandığı davada, şüphelilerin 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

fergio house grubu nedir

FERGİO HOUSE NEDİR?

“Fergio Bey” lakabını kullanan ve aslında mimarlık yaptığı bilinen Ferhat Günay Fergio House grubun kurucusu olarak yakalandı.

Fergio House isimli grubun etkinlikleri ise oldukça korkunç ve dikkat çekici detaylar barındırıyor.

İstanbul Büyükçekmece’de kiraladıkları villada yılbaşı gecesi için özel bir parti düzenleyen grup, bu parti sırasında müstehcen içerikli yayınlar yapmaya hazırlanırken yakalandı.

fergio house kurucusu kim

Ferhat Günay, ifadesinde, bu etkinliklerin ve paylaşımların amacının eğlence ve sosyal deney olduğunu savunarak, suçlamaları reddetti.

Ferhat Günay yapılan paylaşımların eğlence ve sosyal deney amaçlı olduğunu ve parti için satılan biletlerin paralarının iade edildiğini belirtti.

fergio house kime ait

FERGİO HOUSE GRUBU ÜYELERİ İÇİN 3 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ

Fergio House hesaplarında yapılan müstehcen paylaşımlar “toplumun ortak edep ve ahlak temizliğine yönelik açık bir saldırı” olarak nitelendirildi.

İddianamede, yapılan paylaşımların çocukların davranışları üzerinde zararlı etkiler bırakabileceği ve toplumun ar ve haya duygularını incitecek şekilde olduğu belirtildi.

fergio house ferhat günay kimdir

Ek olarak iddianamede “insanlara hayvan tasmaları takılarak hayvani içgüdülerin sergilenmesi yönünde dürtülere hitap etmek amacıyla” fantezi ürünü kıyafet ve eşyaların kullanıldığı ifade edildi.

fergio house çetesi yakalandı mı

FERGİO HOUSE KİMİN?

Fergio House grubunun yetkili konumundaki yöneticileri Ferhat Günay ve kardeşi Serhat Günay Ocak ayında düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 13 sayfalık iddianamede, 19 şüphelinin ‘müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek’ suçundan yargılanması talep edildi.

GündemÖne Çıkan Haberler

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir