Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a sokak köpekleri cevabı: "Göçmenleri alıp evlerinde beslesinler" - Haber Jet

Fatih Altaylı’dan Erdoğan’a sokak köpekleri cevabı: “Göçmenleri alıp evlerinde beslesinler”

Fatih Altaylı, YouTube kanalında gündemi yorumladığı programında Sokak Hayvanları yasasının karşısında olanlar için Erdoğan'ın "Evinde beslesin o zaman" sözlerine "Suriyelileri ve göçmenleri savunanlarda göçmenleri alıp evine beslesinler" açıklamasıyla karşılık verdi. Altaylı'nın sokak köpekleri açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Fatih Altaylı, sokak hayvanları hakkında konuşan Erdoğan’a, bir yerde görerek aktardığı ve katıldığını belirttiği, “Suriyelileri ve göçmenleri savunanlarda göçmenleri alıp evinde beslesinler” yorumunda bulundu.

FATİH ALTAYLI SOKAK KÖPEKLERİ AÇIKLAMASI

Her gün, YouTube programında gündemden başlıklara dair yorumları paylaşan Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokak hayvanları yasasına karşı çıkanlara yönelik “Evinde beslesin o zaman” açıklaması hakkında Suriyeli göndermesi yaptı.

Altaylı açıklamasında, “Buna çok güzel bir cevap var. Bunu da birisi vermiş zaten, gördüm. Diyor ki, ‘Suriyelileri ve göçmenleri savunanlarda göçmenleri alıp evlerinde beslesinler’ diyor. Yani bir şeyi savunmak onu illa alıp evinde beslemek anlamına mı geliyor. Evinde barınaktan alınmış köpek besleyen birisi olarak söylüyorum. Bir şeyi, birinin hakkını savunuyorsak onu illa alıp evinde beslemek zorunda mısın? O zaman sizde Suriyelileri savunuyorsunuz göçmenleri savunuyorsunuz… Ensar muhacir falan filan… Alın o ensar muhaciri evinizde besleyin. Saraya epey bir sığar herhalde.” sözlerine yer verdi.

Fatih Altaylı sokak köpekleri hakkında ne dedi?

Sosyal medyada Altaylı’nın Suriyeliler ve göçmenlerle, köpekleri bir tuttuğu yorumları yapıldı. Bir kesim bu karşılaştırmadan dolayı tepki gösterdi.

SOKAK HAYVANLARI YASASI TBMM’DEN GEÇTİ

Başıboş sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeleri içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, tüm maddeleriyle TBMM Genel Kurulu’ndan geçerek yasalaştı.

Gündem

Fatih Altaylı’dan Erdoğan’a sokak köpekleri cevabı: “Göçmenleri alıp evlerinde beslesinler”” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Avukat Hilmi Avukat Hilmi

    öncelikle KÖPEKLER TARAFINDAN ISIRILAN tüm vatandaṣlarimiza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan “idari hizmet kusuru” kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin anayasal, kanuni hakkınızdır. alacağiniz tazminatla zengin bile olabilirsiniz.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir