Erdoğan'a bakışlarıyla gündem olan Meloni, Macron'a göz devirmişti - Haber Jet

Erdoğan’a bakışlarıyla gündem olan Meloni, Macron’a göz devirmişti

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi Kapsamın'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşme sırasında Meloni'nin Erdoğan'a bakışları gündem oldu. Ardından Meloni'nin G7 zirvesinde ev sahipliği yaparken Macron'a yönelik soğuk tavrı ile Erdoğan'a bakışları arasındaki fark kıyaslanmaya başlandı.

İtalya Başbakanı Meloni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesinde bir araya geldi. Görüşmede Meloni’nin Erdoğan’a karşı samimi tavrı ve bakışları gündeme gelirken iki ülke arasındaki ilişkilere ve atılacak adımlara değinildi.

MELONİ – ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Washington’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’yi kabul etti. Görüşmeler sırasında Meloni’nin Erdoğan’a olan samimi bakışları dikkat çekerken, görüşmedeki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan’a Bakışlarıyla Gündem Olan Meloni, Macron’a Göz devirmişti

MELONİ MACRON’A GÖZ DEVİRMİŞTİ

Haziran ayında İtalya ev sahipliğinde gerçekleşen G7 Liderler Zirvesi’nde İtalya Başbakanı Meloni’nin Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a soğuk tavrı ve göz devirdiği video gündem olmuştu.

Erdoğan’a Bakışlarıyla Gündem Olan Meloni, Macron’a Göz devirmişti

G7 zirvesinde Macron ve Meloni arasında yaşanan sonuç bildirisi taslağına İtalya’nın isteğiyle kürtaj kelimesinin yer almaması Macron tarafından eleştirilmişti. Bu durumun iki lider arasında tansiyonun yükselmesine neden olduğu konuşulmuştu.

GündemDünya

Erdoğan’a bakışlarıyla gündem olan Meloni, Macron’a göz devirmişti” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Yağmur Yağmur

    Meloni de Biden gibi robot olabilir mi acaba 😀

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir