Engin ve Dilan Polat’ın arabaları geri verilebilir! Avukatların ise böyle bir talebi bulunmuyor - Haber Jet

Engin ve Dilan Polat’ın arabaları geri verilebilir! Avukatların ise böyle bir talebi bulunmuyor

Engin ve Dilan Polat'a araçları ve malları iade edilebileceği bilgisi verildi. Böyle bir talepte bulunmasa da ceza almamaları halinde lüks araçlarının tamamının geri verilebileceğinin ihtimaller dahilinde olduğu belirtildi.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama suçlamasıyla gündeme gelmiş ve uzun süredir kamuoyunun dikkatini çekiyor.

engin polat çıktı mı

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan çiftin, aynı zamanda yüzlerce güzellik merkezinin sahibi olması, olayın ekonomik boyutlarını da genişletmiş durumda.

Polat ailesi hakkında başlatılan soruşturma “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunları’na muhalefet” gerekçesiyle yürütülüyor.

engin polat hapisten çıktı mı

ENGİN POLAT TAHLİYE OLDU MU?

Geçtiğimiz hafta Dilan Polat’ın mahkeme kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasıyla birlikte, gözler bir kez daha eşi Engin Polat’a çevrildi.

Yaklaşık bir yıldır cezaevinde olan Engin Polat için ise Eylül ayında yapılacak duruşmada tutuksuz yargılanma kararı çıkabileceği belirtiliyor.

Avukat Ali Ozan Açıkalın TGRT Haber’e verdiği röportajda Engin Polat’ın da mahkeme sürecinin dikkatle takip edildiğini ve hukuki gelişmelerin yakından izlenmesi gerektiğini ifade etti.

dilan polat malları geri verilecek mi

İlgili Haberler

ENGİN VE DİLAN POLAT’A ARABALARI GERİ VERİLECEK Mİ?

Polat ailesinin suçlandığı kara para aklama ve diğer mali suçlar çerçevesinde, ailenin birçok mal varlığına el konulmuş durumda.

Fakat avukat Ali Ozan Açıkalın’a göre bu malların iadesi mahkemenin nihai kararına bağlı olacak.

dilan polat mal varlığı

Eğer mahkeme Polat ailesi için beraat kararı verirse ve bu karar üst mahkemelerce de onanırsa, el konulan mallar iade edilecek.

Öte yandan yargı süreci sonunda suçlu bulunmaları halinde malların iadesi de söz konusu olmayacak.

dilan polat aklandı mı

ENGİN POLAT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Avukat Açıkalın, sürecin henüz tamamlanmadığını ve kararın hemen alınmayacağını belirterek “Yargılama sürecinin tamamlanması iki yılı bulabilir. Bu süreçte Polat ailesinin tutuksuz olarak yargılandığını göreceğiz. Ancak bu, beraat ettikleri veya suçsuz bulundukları anlamına gelmez.” dedi.

Açıkalın ek olarak yargılama sonunda çıkacak olan karara göre, Polat ailesinin mal varlığının akıbetinin belli olacağını ifade etti.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir