Emir Şamur'un babasının 2008 yılında insani yardım için gittiği Afganistan'da hayatını kaybettiği ortaya çıktı - Haber Jet

Emir Şamur’un babasının 2008 yılında insani yardım için gittiği Afganistan’da hayatını kaybettiği ortaya çıktı

'Saçma Sapan' isimli parçasıyla 210 milyona yakın izlenmesi olan Emir Şamur'un babasının Afganistan'da şehit olduğu konusu sosyal medyada gündeme geldi. Şamil Şaban Şemur'un 2008 yılında Afganistan'da insani yardım kuruluşunda görevliyken hayatını kaybettiği öğrenildi.

2015 yılında ‘Saçma Sapan’ isimli şarkısıyla milyonlarca izlenme yakalayan Emir Şamur, son olarak Filistinlilere destek için ‘Hep Bir Umut Var’ adlı şarkısını çıkarmıştı. Sosyal medyada gündeme gelen Emir Şemur’un babasının Afganistan’da şehit olduğu iddia edildi.

EMİR ŞEMUR’UN BABASI KİM?

Aslen Sakaryalı olan Emir Şemur’un babasının Afganistan şehidi olduğu bilgisinin paylaşılmasının ardından sosyal medyada hızla gündem oldu. Emir Şemur babası kim olduğu araştırılıyor.

Emir Şamur babası kim

Emir Şemur’un babası Şamil Şaban Şemur, 10 Kasım 2008 tarihinde insani yardım kuruluşunda görevliyken gittiği Afganistan’da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Şemur’un babası hakkında yaptığı paylaşım ise yeniden hatırlandı:

Şehadetin mübarek olsun. Mübarek olsun canımın içi. Mübarek olsun canım babacığım. 15 yıl geçti. 15 yıl koskoca dile kolay. Seni ve davanı bir gün olsun aklımdan çıkarmadım. Konuşmalarımız aklımda. Seninle Cennette buluşacağımız günü iple çekiyorum. Seni çok seviyorum.

Şamil Şaban Şamur. 10 Kasım 2008 Afganistan.

İlgili Haberler

Saçma Sapan şarkısı kime ait

EMİR ŞAMUR KİMDİR?

Saçma Sapan şarkısıyla tanınan Emir Şamur, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Sakaryalı olan Şamur, Kıyam ve Aşk Tozları isimli albümü bulunuyor.

Emir Şemur konser

2015 yılında Saçma Sapan şarkısı Youtube’ta 210 milyonun üzerinde dinlenen Şamur, geçtiğimiz aylarda Gazze için yaptığı Hep Bir Umut Var şarkısını yayımladı.

EMİR ŞAMUR KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Emir Şamur, 34 yaşında.

GündemEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir