Ece Seçkin Semih Çelik ve incel paylaşımlarına devam ediyor - Haber Jet

Ece Seçkin Semih Çelik ve incel paylaşımlarına devam ediyor

Katil Semih Çelik'in vahşice işlediği cinayetin arkasındaki detaylar araştırılırken İkbal'e gönderdiği videoda çalan şarkının anlamı Ece Seçkin tarafından gündeme getirildi. Discord üzerinden yapılan şantajların ortaya çıkmasıyla son olaylara sesini çıkaran Ece Seçkin Semih Çelik ve incel paylaşımlarına devam ediyor.

Katil Semih Çelik’in vahşice işlediği cinayetin arkasındaki detaylar araştırılırken İkbal’e gönderdiği videoda çalan şarkının anlamı Ece Seçkin tarafından gündeme getirildi.

ECE SEÇKİN SEMİH ÇELİK VE İNCEL PAYLAŞIMLARI

4 Ekim 2024 Cuma günü, Semih Çelik isimli şahsın İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı vahşice öldürerek intihar etti.

Olayların ardından katil Semih Çelik’e dair yeni detaylar ortaya çıkarken bir başka şantaj çetesi de ortaya çıktı.

Discord üzerinden henüz reşit olmayan özellikle kız çocuklarını ağlarına düşürerek şantaj yapan birkaç Discord kanalı X’te (eski adıyla Twitter’da) ifşa edildi.

Ece Seçkin Semih Çekik ve İncel açıklaması

Yaşanan olayların ardından sesini çıkaran ünlüler arasında olan Ece Seçkin, Semih Çelik ve İncel paylaşımları yaparak geniş kitlelere yaşanan olayları duyurmaya çalışıyor.

Ece Seçkin incel açıklaması

İlgili Haberler

Ece Seçkin incellere ve C7K (cehennemin 7 katı) isimli internet örgütünün Özgecan Arslan ve Neslican Tay’a hakaret ettikleri bir marş olduğundan da bahsetti.

Son olarak ise Katil Semih Çelik’in bir mesajlaşma uygulamasında “incel” olarak isimlendirilen kişilerle iletişimde olduğu ortaya çıktığı öğrenildi.

Bunun üzerine Ece Seçkin’in Semih Çelik’in İkbal’e gönderdiği iddia edilen bir videoda arkada çalan şarkının anlamına ve incel gruplarla bağlantısına dair yaptığı açıklama gündem oldu.

SEMİH ÇELİK VİDEOSU ÇALAN ŞARKININ ANLAMI

Semih Çelik’in İkbal’e gönderdiği videoda arkada çalan şarkı Fight Club kapanış sahnesinde çalan “Where is my mind” şarkısı.

Ece Seçkin yaptığı X paylaşımında, “katilin kendini surlara asarak öldürme planı showunun da bir parçasıydı.” diyerek ortaya çıkan videosunda çalan şarkının ı Fight Club kapanış sahnesinde çalan “Where is my mind” şarkısı olduğunu ifade etti. Seçkin, Fight Club’ın incellerin Matrix’ten sonra en benimsediği film olduğunu söyleyerek bir nevi incellere selam gönderdiğini söylüyor.

Semih Çelik videosu çalan şarkı anlamı

Gündem3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir