Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 55 yaşında Antalya doğumlu - Haber Jet

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 55 yaşında Antalya doğumlu

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasına haciz gelmesi gündeme oturdu. Menderes Dal, borcun kendisine ait olmadığını belirterek haczedilen makam odasında poz verdi. 100 milyon lirayı bulan bir borçtan dolayı icra ile karşılaşan Döşemealtı Belediyesi sosyal medyada büyük bir dikkat çekti.

Antalya’nın Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, başkanlık yaptığı belediyenin ciddi mali sıkıntılarla karşı karşıya kalmasıyla gündeme geldi.

menderes dal nereli

DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ’NE HACİZ GELDİ

Döşemealtı Belediyesi 70 milyon liralık bir hizmet karşılığında borçlandığı firmaya olan borcunu ödeyemeyince, faizlerle birlikte 100 milyon lirayı bulan borç nedeniyle icra işlemiyle karşı karşıya kaldı.

Alacaklı firmanın icra takibi başlatmasının ardından mahkeme Döşemealtı Belediyesi’ne ait eşyaların haczedilmesine karar verdi.

döşemealtı belediyesi icra

Bu karar doğrultusunda icra memurları, polis eşliğinde belediye binasına gelerek Başkan Menderes Dal’ın makam odasında bulunan eşyalara el koydu.

Masadan koltuklara, bilgisayardan televizyona, masaj koltuğundan avizeye kadar pek çok eşya haczedildi ve yediemin deposuna gönderildi.

Belediye binasından çıkarılan eşyalar, nakliye ekipleri tarafından paketlenerek kamyonlara yüklendi.

döşemealtı belediyesi haciz

Başkan Dal, haciz işleminin ardından boş kalan makam odasında Döşemealtı kilimi üzerinde poz vererek sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

İlgili Haberler

Menderes Dal “1,5 milyarlık borcu biz yaratmadık. Bu borç, geçmişten gelen yükümlülüklerden kaynaklanıyor. Devlette devamlılık esastır, biz de mali disiplini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak yönetimimizi çalıştırmamak için bu tür icra ve hacizlerle karşımıza çıkanlar unutmasın ki, halkımız bu yapılanları unutmayacak” ifadelerini kullandı.

antalya döşemealtı belediyesi hangi partinin

MENDERES DAL KİMDİR?

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 2 Nisan 1969 tarihinde Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Yeniköy’de doğdu.

Eğitim hayatını Yeniköy İlkokulu ve Ortaokulunda tamamladıktan sonra lise eğitimini Antalya Çağlayan Lisesi’nde aldı.

1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olan Dal, 1994-1999 yılları arasında CHP çatısı altında Döşemealtı Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüttü.

menderes dal hangi partiden

Menderes Dal, CHP’de iki dönem boyunca farklı görevlerde bulundu. İlk olarak İlçe Eğitim Sekreterliği, ardından Merkez İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi. 2004 yerel seçimlerinde Antalya Döşemealtı Belediye Başkan adayı olarak siyasetteki varlığını sürdürdü.

2005-2007 yılları arasında CHP Antalya İl Sekreterliği görevini yürüten Dal, 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olarak yeniden siyasete atıldı.

Menderes Dal, belediye başkanlığı görevine geldiğinde, borç yükü altındaki bir yönetimi devraldığını dile getirdi.

Gündem

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 55 yaşında Antalya doğumlu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Pınar Ürgen Pınar Ürgen

    Ne kadar borcu varmış

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir