Diyarbakır'da site havuzuna girmek isteyen kadınlarla çıkan kavganın aslı ortaya çıktı - Haber Jet

Diyarbakır’da site havuzuna girmek isteyen kadınlarla çıkan kavganın aslı ortaya çıktı

Diyarbakır'da oturdukları sitenin havuzuna girmek isteyen bir kadın ve havuza girmesine karşı çıkan kadınlar arasında kavga çıktı. Kadınların havuza girmesinin engellediği iddiaları ortaya atılırken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından olayın bir başka yüzü hakkında yorumlar yapıldı.

Diyarbakır’da bir sitenin havuzu  girmek isteyen site sakini bir kadına başka bir site sakini kadın tarafından laf atılıyor. Bu şekilde başlayan olayın içine ailelerin ve diğer komşuların dahil olmasıyla olay büyüyor. Sosyal medyada durum başka yerlere çekilse de söz konusu sitenin sakini olduğunu iddia eden bazı kullanıcılar olayın havuz çevresinin kapatılması ve sitede havuza kadın ve erkeklerin ayrı günlerde girmesi konularından çıktığını belirtti.

DİYARBAKIR’DA SİTE HAVUZU KAVGASI

İddia edilen bilgilere göre site yöneticisi havuzu açmak istedi ancak sitede oturanlardan biri havuza kadınlar giriyor diye havuzun açılmasını istemedi.

Sosyal medyada konuya ilişkin farklı yorumlar yapılırken site sakinlerinden olduğu iddia edilen birkaç kullanıcı olayın başka bir yüzünü anlattı.

@kayPhayal isimli kullanıcı ailesinin söz konusu sitenin sakinlerinden olduğunu belirterek aileler ve özellikle kadınlar rahatça havuza girsin diye çoğunluğun sitenin çevresinin kapatılmasını istediğini belirtti. Ancak site azınlıkta kalan bir kısmın buna izin vermediğini vurgulayarak 4 yıldır bu tartışmanın sürdüğünü ifade etti.

Diyarbakır’da Site Havuzuna Girmek Isteyen Kadınlarla çıkan Kavganın Aslı Ortaya çıktı

@veCahil  adlı bir kullanıcı ise olayın Kürtler arasındaki bir çatışmaya sürüklemek amacıyla siyasi bir tarafa çekildiğini belirterek bir konuşma görüntüsü paylaştı. Buna görüntüde, sorunun haftalardan beri devam ettiği, sitede kadınlar ve erkeklerin ayrı günlerde havuza girdikleri ancak bazı ailelerin kadın-erkek ayrımının kaldırılmasını ve kadın-erkek birlikte havuza girilmesini istediklerini ifade ediyor.

Diyarbakır’da Site Havuzuna Girmek Isteyen Kadınlarla çıkan Kavganın Aslı Ortaya çıktı

Mütedeyyin bazı ailelerin bu duruma karşı çıkmasıyla gerginlik tarafların birbirine laf atmasıyla alevlenerek ilgili kavga görüntülerinin olduğu duruma dönüşüyor.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir