Dilan Polat tahliye kararı! Cezaevinden çıktı mı? - Haber Jet

Dilan Polat tahliye kararı! Cezaevinden çıktı mı?

Kara para ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanan Dilan Polat davasında son durum gündeme geliyor. Dilan Polat'ın cezaevinden çıkıp çıkmadığı merak edilirken Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kara para ve vergi kaçırma suçlarından Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Sağlık sorunlarıyla da sık sık gündeme gelen Dilan Polat tahliye edildi.

DİLAN POLAT ÇIKTI MI?

Dilan Polat ve Engin Polat çifti kasım ayından bu yana kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın avukatları, dava kapsamında MASAK raporunun ardında 19 Temmuz’da müvekkillerinin tutukluluğuna Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulunmuştu.

Dilan Polat hapisten çıktı mı

Aynı gün itirazı değerlendiren mahkeme, Engin Polat dahil 4 sanığın itirazını reddetmişti.

Dilan Polat davasında yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı

İlgili Haberler

Emrullah Erdinç haberinde, “Dilan Polat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.” sözleriyle Polat’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını duyurdu.

Dilan Polat tahliye kararı! Cezaevinden çıktı mı? 2

Dilan Polat’ın olduğu Marmara Ceza İnfaz Kurumu’ndan bugün tahliye edilmesi bekleniyor.

ENGİN POLAT ÇIKTI MI?

Dilan Polat tahliye edildi ancak eşi Engin Polat’ın tutukluluk hali devam edecek.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir