Diamond Tema'yla Yer6 kanalında karşılaşan Fikret Çetin, Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu - Haber Jet

Diamond Tema’yla Yer6 kanalında karşılaşan Fikret Çetin, Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun oldu

Son olarak Asrın Tok Yer6 kanalında yayınlanan videoda şeriatla alakalı söylemleri yüzünden hakkında yakalama kararı çıkarılan Diamond Tema'nın yeni videosu yayınlandı. Yer6 kanalında yayınlanan "Din ve Bilim" ve "Agnostisizm" başlıklı iki ayrı videoda Fikret Çetin ile karşı karşıya geldi.

Diamond Tema ile yaptığı yayınla gündeme gelen Fikret Çetin’in Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunu olduğu öğrenildi. İslami İlimler konusunda kendini geliştirdiği öğrenilen Fikret Çetin, YouTube’da içerik üretiyor.

FİKRET ÇETİN KİMDİR, NE MEZUNU?

Fikret Çetin; İslami İlimler, Felsefe, Bilimle alakalı 20 yıla yakındır araştırmalar yapmakta. Kelam, Belagat, Usul, Fıkıh, Arapça ve Felsefe alanlarında dersler veriyor. 1986 yılında Gaziantep’te doğan Çetin, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun olduğu öğrenildi.

Fikret Çetin kimdir, ne mezunu?

İlgili Haberler

2012 yılında Ürdün’de mantık, kelam, felsefe ve usul-u fıkıh alanlarında eğitim aldığı biliniyor. Fikret Çetin’in kendine adına açtığı YouTube kanalı bulunuyor. Burada yayınlarına devam eden Çetin, Felsefe-Din-Bilim başlıkları altında içerik üretiyor.

Çetin, son olarak gündemdeki isim Diamond Tema ile Yer6 kanalında çektiği videolar ile gündeme geldi.

GündemTrend

Diamond Tema’yla Yer6 kanalında karşılaşan Fikret Çetin, Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Aslıhan Aslıhan

    Diamond Tema, sakin “agresifliği” ile oyunda üstünlük kuruyor. Karşı tarafta bunun altında eziliyor. En basitinden tartışma ve münazara kültüründen gelmediğimiz için bu ikili diyalogların varacağı yer hep kavga oluyor

    Yanıtla
  • Ali Ali

    Diamond Tema önce Asrın Tok, sonra da Fikret Çetin’i ezmiş diye yorumladım. Fikret, Asrın’a göre daha bilgili bence. yerinde tespitleri de oldu. bilemiyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir