Diamond Tema’nın üniversite ortalaması 1,73! Okuduğu Felsefe bölümünün derslerini geçemediği söylendi - Haber Jet

Diamond Tema’nın üniversite ortalaması 1,73! Okuduğu Felsefe bölümünün derslerini geçemediği söylendi

Diamond Tema'nın üniversite mezunu olup olmadığı konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldı. Not ortalaması 1,73 olduğu söylenen Diamond Tema'nın eğitimi ve nereden mezun olduğu da merak konusu haline geldi. Diamond Tema transkriptini canlı yayında paylaştı.

Diamond Tema’nın Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölümü hakkında okuldan ayrılmak isteme nedenlerinden bahsettiği bir yayınını konu alındı.

Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim görevlisi olan Prof. Dr. Şahin Filiz, VeryansınTV Youtube kanalında bir canlı yayın sırasında Diamond Tema’nın üniversite not ortalamasını ve kaldığı dersleri açıkladı.

diamond tema hangi üniversiteden mezun

DİAMOND TEMA ÜNİVERSİTE ORTALAMASI KAÇ?

Prof. Dr. Şahin Filiz’in aktardığına göre Diamond Tema’nın transkripti başarısızlıklarla dolu bir tablo çiziyor.

Prof. Dr. Şahin Filiz Diamond Tema’nın Felsefe eğitimi hakkında katıldığı yayında şu ifadelere yer verdi:

”Diamond Tema Akdeniz Üniversitesi’ne geçiş yaptım onu da bıraktım diyor. İddiaları şu; ”Çünkü Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölümünde herkes AKP propogandası yapıyor, çok berbat bir bölüm. Bu bölümde bu yüzden okumadım.” diyor. Oysa ben bugün Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölümü hocası mensubu olarak, acaba ne söylemek istiyor diye bugün asistan hocalarla görüştüm, onun transkripsiyonunu çıkardım. Baştan sona kadar başarısızlıklarla dolu ve bizim bölümde hocalarımızın hiçbirisi herhangi bir öğrenciye, görüşünden veya ırkından dolayı farklı muamele yapmazlar. Şimdiye kadar tarihinde olmamış bir şeydir. Diamond’a tüm öğrencilere gösterilen kolaylıklar gösterildiği halde 2021 yılında Mimar Sinan Felsefe bölümünden bize geçiş yapıyor. 2021 pandemi dönemi, derslerin çoğunda devamsız, devam ettiği derslerin de %90’ı başarısız, ganosu da 1,73. ”

diamond tema not ortalaması kaç

DİAMOND TEMA EĞİTİMİ NEDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Felsefe bölümünden yatay geçiş ile Akdeniz Üniversite Felsefe bölümünde eğitime devam eden Diamond Tema’nın Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) notları dikkat çekti.

diamond tema hangi bölümden mezun

Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölümü eğitim görevlisi Prof. Dr. Şahin Filiz ise Diamond Tema’nın üniversite not ortalaması hakkında yaptığı çarpıcı açıklama ile gündeme geldi.

İlgili Haberler

Not ortalaması 1,73 olan Diamond Tema’nın İslam Felsefesi, Felsefeye Giriş, İslam Medeniyeti ve Felsefesi gibi derslerde FF yani başarısız bir sonuç elde ettiği söylendi.

diamond tema gerçek adı nedir

DİAMOND TEMA GERÇEK NOT ORTALAMASINI PAYLAŞTI

Diamond Tema okulu bıraktıktan sonra devamsızlıktan sıfır puan aldıkça ve okul kaydını da dondurduğu için ortalamasının düştüğünü açıkladı.

diamond tema transkript olayı nedir

Gerçek not ortalamasını paylaşan Diamond Tema 3,89 ortalamaya sahip olduğunu gösteren belgeyi canlı yayınında paylaştı.

diamond tema kitapları

Öte yandan sınavlara giremediği için de okula dava açtığını belirten Diamond Tema 3,89 ortalama ile okulu bırakmak zorunda kaldığını ifade etti.

diamond tema ne mezunu

Diamond Tema yayınında başka bir televizyon programında Prof. Dr. Ahmet Akın’ın kendisine ”Diamond Tema diye bir alçak var.” şeklinde bir ifade kullanmasından dolayı da eğitim sistemine dair eleştirilerde bulunarak, profesöre dava açtığını da açıkladı.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir