Deha Tuzcu’nun kredi kartı dolandırıcısı olduğu iddia edildi, Hype’ın yayınında görüntülendi! - Haber Jet

Deha Tuzcu’nun kredi kartı dolandırıcısı olduğu iddia edildi, Hype’ın yayınında görüntülendi!

Hype'ın yayınına katılan Deha Tuzcu hakkında çeşitli suçlamalar ortaya atıldı. Taciz ve şantajdan kredi kartı dolandırıcılığına kadar birçok suçla ismi bağdaştırılan Deha Tuzcu yapılan suçlamalara X üzerinden sert bir tepki gösterdi.

Çeşitli suçlarla adı anılan Deha Tuzcu’nun sevilen yayıncı Hype’ın yayınında görüntülenmesi sosyal medyada büyük bir dikkat çekti.

deha tuzcu kaç yaşında

DEHA TUZCU KİMDİR?

Deha Tuzcu’nun CC yapmak, kara para aklamak, taciz, dini ve milli değerlere küfür ve şantaj gibi birçok suçla ilişiği olduğu iddia edildi.

Daha önce kurduğu gruplarda Deha Tuzcu’nun gruplarda dini değerlere küfredilmesini talep ettiği de söylendi.

deha tuzcu nereli

Çalıntı kredi kartları ile çeşitli kara para aklama yöntemlerinin kullanıldığı ve tüm bahsedilen suçların yürütüldüğü bir platform arayışı da devam ediyordu.

Öte yandan Deha Tuzcu’nun ve içinde bulunduğu gruplardaki birçok kişinin Discord’ta kısa sürede büyüyen Atlantis isimli bir sunucu aracılığı ile bu suçları yürüttükleri iddia edildi.

deha tuzcu kuran olayı nedir

İlgili Haberler

DEHA TUZCU CC OLAYI NEDİR?

CC yani çalıntı kredi kartı ile illegal birçok konuyla beraber adı geçen Deha Tuzcu’nun kara para akladığı da söylendi.

Rapçi olarak da bilinen Deha Tuzcu’nun kazandığı paraları organik dinlenme ile kazanmadığı, çeşitli dolandırıcılık yöntemleri kullandığı iddia edildi.

deha tuzcu şarkıları nelerdir

Discord üzerinden çalıntı kartlar aracılığı ile birçok insana yarı fiyatına nitro satıldığı ve tüm bu işlerin ise Discord üzerinde uzun bir süre yürütüldüğü de başka bir iddia konusu olarak ortaya atıldı.

Tüm bu suçlamaları reddeden ve tamamen yalanlayan Deha Tuzcu ise X hesabından şu açıklamayı yaptı:

Madem bu kadar merak ediyorsunuz hayatımı ben de istediğinizi vereceğim yakın zamanda. Bu zamana kadar prim cart curt bir kez ağzımı açmadım, bir kez terbiyemi bozmadım, herhangi bi platformda birine bu konuyla alakalı yorum dahi yapmadım ama şimdi anlıyorum ki büyük bir yanlışmış yaptığım. Madem siz bu dilden anlıyorsunuz hepinize gerçekler çok sert gelicek. Takıldığınız platformların cogu hususumuza aittir bunuda unutmayın.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir