Cübbeli Ahmet Hoca’nın tahsili hakkında Saygı Öztürk’e verdiği cevap gündem oldu - Haber Jet

Cübbeli Ahmet Hoca’nın tahsili hakkında Saygı Öztürk’e verdiği cevap gündem oldu

Cübbeli Ahmet Hoca Türkiye'nin Nabzı Özel programında sorulan ''Tahsiliniz nedir?'' sorusuna açıklayıcı bir cevap verdi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın verdiği cevap sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi gördü.

HaberTürk’te yer alan Türkiye’nin Nabzı Özel programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca ile Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’ün arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı Özel programında Cübbeli Ahmet Hoca’ya Saygı Öztürk’ün yönelttiği soruya karşılık Cübbeli Ahmet Hoca’nın verdiği yanıt büyük yankı uyandırdı.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın Tahsili Hakkında Saygı Öztürk’e Verdiği Cevap Gündem Oldu

CÜBBELİ AHMET HOCA’NIN TAHSİL DURUMUNA DAİR VERDİĞİ CEVAP ÇOK KONUŞULDU

Türkiye’nin Nabzı Özel programında Saygı Öztürk Cübbeli Ahmet Hoca’ya ”Hocam siz de tahsil durumunuzu anlatsanız da izleyicilerimiz de öğrenmiş olsa” şeklinde bir soru yöneltti.

Cübbeli Ahmet Hoca Saygı Öztürk’e şu cevabı verdi:

”Benim tahsil durumum… Medreseliyim ben, icazetliyim. Ben kaç yerden icazet almışım. Osmanlı Medreselerinden gelen bütün eğitimimi bitirmişim ve okutmuşum ve icazet de vermişim. 8 sene İlahiyat bitirenleri okuttum yani. İbareyi zor okuyor.”

Cübbeli Ahmet Hoca Türkiye'nin Nabzı Özel

İlgili Haberler

Diplomalı kişilerin daha üstün olduğunun düşünülmesinden yakınan Cübbeli Ahmet Hoca, tahsiliyle ilgili daha detaylı bir açıklamada da bulundu.

Yeterli eğitimi fazlasıyla aldığını ve kendini en iyi şekilde yetiştirdiğini dile getiren Cübbeli Ahmet Hoca eğitim durumu ile ilgili sorulan sorulara ek olarak yanıtlar verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca HaberTürk

Program esnasında ”Devlet okulunda okudunuz mu?” sorusunu da yönelten Saygı Öztürk ve Didem Arslan Yılmaz’a cevaben Cübbeli Ahmet Hoca’nın şu yanıtları sosyal medyada çok konuşuldu:

”Ben orta okul mezunuyum. Ben hiç İlahiyata gitmedim. Kasıtlı gitmedim. Ben zaten okudum okuttum. Memur olmak istemedim, imam olmak istemedim. Babam zengindi. Bi vazife almayacaksam, eğer bir memur maaşı almayacaksam lüzumsuz yere diploma almamın bana bir artısı yok. Şu an bütün diplomalılar gelse hiçbiriniz kırmızı koltuk sermiyorsunuz yani. Bana niye o halde kırmızı koltuk yaptırıyorsunuz özel olarak? Demek ki işini iyi yaparsan halkta bir karşılığın olur.”

GündemPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir